Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Megan a Abby sú sestry "ako sa patrí" - už od detstva sú najlepšie kamarátky, vedia o sebe navzájom všetko a spoločne zdieľajú vášeň ku komixu a pop-kultúre. Lenže prichádza okamih pravdy - Megan dostala pracovnú ponuku v New Yorku. Abby s Megan sa rozhodnú stráviť posledný víkend spolu. Okrem iného sa chystajú samé preskúmať opustené časti Arizony. K nim patrí aj staré banské mestečko Skull City Mine. To netušili, že práve Skull City Mine ukrýva staré a veľmi nebezpečné tajomstvo. Ich nevinný víkend sa tak zmení v horor, keď budú musieť čeliť nebezpečenstvu - a to ľudskému aj nadprirodzenému... (ainadalkaz)

(více)

Recenze (18)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sestry Megan a Abby se poprvé v životě mají od sebe odloučit - Megan dostala pracovní nabídku v New Yorku, ale Abby se velkých měst bojí. Než se jejich cesty úplně rozejdou, vydávají se spolu na víkendovou projížďku po Arizoně. Zde narazí na opuštěné hornické městečko - které má být muzeem původních řemesel. Jenže ani nemohou tušit, že v městečku stále žije samotné zlo, a že budou muset bojovat o holý život - a že se budou moci spolehnout jen jedna na druhou... I když to z mého hodnocení nemusí být úplně zřetelné, takovéto filmy mi až tak nevadí - rád se na ně podívám, abych viděl, jakou kravinu že to dokáží filmaři zase vymyslet (a začal si vážit těch ostatních filmů). Graves ale patří do kategorie těch prvních - takových stupidit jsem už hodně dlouho neviděl (padouch má samozřejmě teleport, takže i když holky utíkaj seč můžou, padouch je stále za nimi, ...). Celkově jsem až zhruba do tří čtvrtin byl z filmem relativně spokojenej (v rámci žánru), než se do toho všeho zapletlo to "absolutní" zlo, fanatickej kněz a další.. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Už poměrně dlouhou dobu se vyhýbám těm hororům, u nichž je již od pohledu naprosto jasné, že jejich kvalita klesá do záporných hodnot, nicméně u The Graves jsem se nechal napálit. AD Horrorfest sice nikdy nebyl přehlídkou vynikajících filmů, nicméně pořád se držel v rozmezí dvou až tří (čtyř) hvězdiček, což je koukatelné. The Graves však bohužel koukatelné nejsou, ba co víc, společně s Hercules 3D jsou nejhorším dílem, které jsem od začátku roku zhlédnul. Opuštěné hornické městečko kdesi v poušti je fajnová hororová destinace (jak dokazuje například The Hills Have Eyes, či Disappearance), takže člověk až nevychází z údivu, jak je možné to tak pokazit. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

A máme tu ďalší hixploitation, tentoraz sa nám tu pridali na príkaz scenáristu aj paranormálne prvky. Táto kombinácie neznie zle. Naozaj. Len mi tu bije do očí silná nezamestnanosť talentu tvorcov. A to je vlastne jediné a hlavné mínus, ktoré to vlastne všetko ťahá na dno stoky. Síce to tam nedopadne, ale ten pach je cítiť... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Legrační pokus o hixplo s náboženským podtextem, který vlastně svým způsobem docela vyšel, protože přinesl všechno, co člověk od podobných béček a céček očekává. Jaou tu dvě holky k sežerání, které neumí hrát, Tony Todd, který sice hrát umí, ale většinou se o to nesnaží, pár katalogových křupanů a sem tam i nějáké to gore, ačkoiv s tím se tady přespříliš šetřilo. Jeden z těch filmů, kterej je tak blbej, až docela baví. 40% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

The Graves je takové skotačivé projímadlo, ve stylu Wolf Creek nebo Borderland. A divte se; občas dokáže i takový pozliepanec překvapit, až natolik, že mi na necelých 90 minut pohotově rozvířil(bohužel nezavlažil) vyprahlý(při 33°C ve stínu) večer na plavkové párty. :))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sonoran Desert blízko Wickenburgu v Arizoně. (Chatterer)
  • Natáčení zabralo čtyři týdny. (Chatterer)

Reklama

Reklama