Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a v jednom starém, strašidelném domě se koná pořádná párty. V nejlepším ale do domu vrazí policie a mejdan rázně ukončí. Sedmi lidem se ale podaří v domě schovat a policii uniknout. Při prohledávání domu naleznou ve sklepě ostatky šesti lidí, které patrně patří obětem masakru, který se v domě odehrál před 85 lety právě na Halloween. Dle pověry tehdy účastníky oslavy postupně ovládli démoni a majitelka domu ve snaze zabránit jejich vstupu do našeho světa spáchala sebevraždu. Brzy se ukáže, že o to, co se démonům nepovedlo tehdy, se nyní pokusí znovu… (Šakalík)

(více)

Recenze (70)

Abes 

všechny recenze uživatele

Už dle místního hodnocení to vypadá jako pěkná bída. Smrdí z toho amatérství ale to IMO smrdělo i v době rozkvětu žánru, mnohdy to ale není na škodu. Night of the demons má u mě rozhodně plus za to, že se tvůrci snažili kopírovat specifické pohledy kamery a rozestavení aktérů jako to dělali ve zlaté éře žánru. Třeba to postavení kamery, kdy je jedna tvář prakticky v detajlu a druhá o kousek dál, určitě je pro to nějaký profesní výraz. Kdyby si nad tím tvůrce tohoto remaku trochu víc pohrál, vynechal ty rádoby dobové záběry ve stylu EdWooda a nechal se atmosférou osmdesátek víc pohltit, mohlo z toho být velké dílo. Takhle to působí lehce odfláklým dojmem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím,když vám u hororu půl stopáže stojí péro a půl stopáže máte výtlemy,měli by se tvůrci zamyslet nad označením ´´horor´´ :) regulérní soft porno komedie s pár hororovými prvky a trochu šíleného gore,u které jasně nedokážu říct jestli se bere moc vážně a je tím pádem trapná,nebo si sami tvůrci ze sebe dělaj prdel.Ono to totiž s herectvím Edwarda Furlonga je tak,že když hraje parodicky opravdu se bavíte a když hraje vážně,bavíte se ještě víc :D jako komedie dobrý,jako horor nepoužitelný,těžce podrůměrnej oddych,aspoň že na ty kundičky všude kolem se dalo slastně dívat. 40%. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Tenhle remake je přinejlepším průměrnou žánrovou podívanou, která vyjma sympatického hereckého obsazení a barevného ladění ne nepodobného tomu tomu ve filmech Daria Argenta nemá moc co nabídnout. Příběh je šablonovitý až hanba, napětí se vyskytuje pouze ve stopových prvcích a místo děsu se divák dočká momentu spíše úsměvných pro svou "béčkovost". Retro prolog ve stylu brakových klasik z dílny studií Hammer a Universal vzbuzoval jisté naděje, to, co následovalo, však nestojí moc za pozornost. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od režiséra a scenáristu céčkových zverstiev s ktorého výtvormi si nevedia poradiť ani legendy typu Tobe Hooper či Dario Argento. Asi to, že sa nedokáže priblížiť ničím výnimočnému no stále slušnému originálu ktorý neurazí ani dnes. Roztrasená kamera v akčnejších scénach nespokojnosť s filmom len podtrháva. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No, není to taková zrůdnost jako remake Pátku 13 nebo Noční můry, ale i tak není o co stát... Řekněme že už originál není zádná sláva, ale v porovnaní s touhle zbytčností vyhrává ve všech směrech... O tricích nebo hudbě se nebudu zmiňovat, v obou případech jsou poplatné své době, jen se zmíním o hercích... Takže asi takhle: Furlonga jsem neměl nikdy rád, při vzpomínce na Monicu Keenu z Freddy vs. Jason mám husí kůži ještě teď, Shannon Elizabeth se hodí do rolí různých pičinek ve filmech typu prcičky a ne do hororu a tak bych mohl pokračovat... Obsazení tohoto kousku je z mého pohledu prostě průser... Jediné co potěší je cameo Linney Quigley... Takže pro fanoušky starších hororů nebo původního filmu naprostá ztráta času, ale mládež, hýkající nadšením u remaků z poslední doby, bude naprosto spokojena... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama