Reklama

Reklama

Lloyd Neck

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2008, 16 min

Obsahy(1)

Jeden letní den na výletě ke konci střední školy. Fotograf a jeho kamarád si vychutnávají pár momentů zastaveného času před odjezdem na vysokou školu, zatímco fotografova malá sestra zachycuje vypůjčeným objektivem pomíjivé chvíle jejich přátelství. [Mezipatra 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Co si z tohoto filmu odnáším? "Alex musela chytnou teda klíšťat, jak se tam poflakovala v té vysoké trávě. Oni můžou ve filmu ukázat tolik nakopírovaných CDs?" Z čehož vyplývá, že to nijak výrazný snímek nebyl, ale oceňuji příjemnou kameru a hudební podkres na konci. V jednoduchosti je opravdu někdy síla. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyužitý potenciál. Samozřejmě to má zachycovat jen ten jeden "všední" výlet, ale ta látka by si zasloužila buď delší stopáž s nějakým "koncem" nebo o trochu více konkrétnější děj. Natočené to je mistrovsky, výkony skvělé, ale prostě mi tam "něco" chybělo. Ale rozhodně mě tenhle kraťas zaujal, jako jeden z mála, který jsou na webu k dispozici k tématu Mezipater. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Hezké, příjemné, pravdivé, prostě život .. a musí plynout dál. I když se nejedná o žádný obrovský příběh, je především dobře zpracován a moc pěkná hudba, proto spíše doporučuji ... 5687 ()

Reklama

Reklama