Reklama

Reklama

Lloyd Neck

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2008, 16 min

Obsahy(1)

Jeden letní den na výletě ke konci střední školy. Fotograf a jeho kamarád si vychutnávají pár momentů zastaveného času před odjezdem na vysokou školu, zatímco fotografova malá sestra zachycuje vypůjčeným objektivem pomíjivé chvíle jejich přátelství. [Mezipatra 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyužitý potenciál. Samozřejmě to má zachycovat jen ten jeden "všední" výlet, ale ta látka by si zasloužila buď delší stopáž s nějakým "koncem" nebo o trochu více konkrétnější děj. Natočené to je mistrovsky, výkony skvělé, ale prostě mi tam "něco" chybělo. Ale rozhodně mě tenhle kraťas zaujal, jako jeden z mála, který jsou na webu k dispozici k tématu Mezipater. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Co si z tohoto filmu odnáším? "Alex musela chytnou teda klíšťat, jak se tam poflakovala v té vysoké trávě. Oni můžou ve filmu ukázat tolik nakopírovaných CDs?" Z čehož vyplývá, že to nijak výrazný snímek nebyl, ale oceňuji příjemnou kameru a hudební podkres na konci. V jednoduchosti je opravdu někdy síla. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Hezké, příjemné, pravdivé, prostě život .. a musí plynout dál. I když se nejedná o žádný obrovský příběh, je především dobře zpracován a moc pěkná hudba, proto spíše doporučuji ... 5687 ()

Reklama

Reklama