Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Wayans family si jednoho dne sedla po celodennim flinku k rodinnemu ohnisti a hlavni kapelnik kmene rozdelil vsem clenum role, vznikl z toho fakt desnej dupak, bez hlavy a paty s jednou jedinou hlaskou (Jdu si vyzvednout syna - tak zase za tyden). Je to dalsi div sveta, nebot souperi se squaterama z houseboatu jmenem Kelly Family o nejdivnejsi rodinnou fotbalovou jedenactku. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik Wayansů je moc Wayansů? Tuhle rodinku fakt miluju, Shawn a Marlon jsou ikonami tohohle žánru a když se sejde celá rodina v jednom filmu, je to teda bizár. Na kultovní parodie to kvalitou nedosahuje a humor sám o sobě je tak na hranici trapnosti, ale pár momentů film jistě měl a cokoliv, co si bere do huby High school musical nebo Stmívání má u mě zelenou. Dalo se. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bratry Wayansy mám rád viděl jsem všechny jejich filmy a proto jsem si nemohl ujít i tuto parodii na taneční filmy. Musím říct, že to co jsem očekával sem taky dostal. Film má spoustu pop-kulturních narážek a různých sprosťáren. Film se mi líbil sice za jejich nejlepší film považuji Scary Movie, ale i tak sem nebyl zklamaný.Rozhodně se jedná o daleko lepší parodii než ty sračky Disaster Movie a Epic Movie .I délka kolem 80 minut je tak akorát. Celkem slušných 50 %. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Bratom Wayansovcom po docela dobrých dvoch častiach Scary Movie asi zvlhol pušný prach. Nie, nehovorím že tento film je odpad, ale že by som si to ešte niekedy pozrel tak to určite nie. No, ale na jednej scénke som sa docela dobre zasmial. To keď si Shawn Wayans prišiel "vydvihnúť" syna. Vyzdvihol ho:-) To stojí za dve hviezdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama