Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

MFZB 

všechny recenze uživatele

Tieto novodobé paródie keď berie človek s trocha nadhľadom, tak nevyzerajú až také zlé. Síce stále je to o tom istom, že ani to neni veľmi vtipné, ale skôr trápne a úbohe, ale niektoré scény sú naozaj vydarené, takže konečný dojem je vcelku pozitívny. Len toho hip-hopu tam bolo na Máriu a hip-hop neznášam, ale aj napriek tomuto sa to v pohode pozeralo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady otřesných současných parodií, kterou se bratří Wayansové řadí po bok Friedberga a Seltzera. Pravda, sem tam se aspoň objeví celkem vtipná scéna (celkem asi 3), ale ty jsou okamžitě přebity tím dementním zbytkem, ve kterých figuruje humor typu neustálého padání a narážení do něčeho, tancování hodně tlustejch a nechutnejch lidí a špatnýho parodování filmů či celebrit. Ach jo,kdy už bude těmhle debilním filmům konec? ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Mezi tou hromadou fekálních a rasistických fórů se objevily dva skutečně dobré, nefekální a nerasistické vtipy. Alternativní konec, uvedený jen jako bonus na DVD, se mi taky líbil víc, jak celý film. Na víc jak hvězdu to ale nedá. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/desnej-dupak.html --- Parodie na taneční filmy z dílny tvůrců Scary Movie, Někdo to rád blond nebo Pidihajzlík... Na tento styl humoru prostě musíte mít náturu. Rodinný klan Wayansů se rozhodl zparodovat, co se dá, řečeno jejich slovy 'žánry za zenitem, které se samy o sobě už stávají parodiemi'. Tentokrát se vrhl na taneční filmy, avšak neodpustil si zparodovat třeba i Stmívání, Juno, a pár dalších fláků, plus pár v USA známých postav showbyznysu, ale u nás prakticky neznámých (s výjimkou Raye Charlese). Vtipy jsou skutečně hrubozrnné, ve velké většině fekální (tanečník si políbí p..del, třptivé koule, učitelka tance, co umí zpívat break pysky u přirození apod.), ale se tam se jeden či dva dobré a nefekální vtipy také objeví. Plus vtipy v obraze (na zdi visí plakát na Scary Movie 40 se sloganem: No Wayans. No Fun. No Laughs.) A protože Wayansovi jsou Afroameričané, dojde i na rasisticky motivované vtípky, např. o utlačované bílé menšině dívek na školách. Naštěstí to celé bez titulků trvá chabě přes hodinu (jen samotné titulky zaberou 10 minut), děj není podstatný, a pokud jde o závěr s taneční soutěží, ten vystřižený, uvedený jen v bonusech, má stokrát větší grády, jako by ho točil někdo jiný. Bonusy tedy nabízejí film o filmu (20:25), taneční scény (2:24), pět vystřižených scén včetně alternativního konce (8:02) - to vše s CZ titulky a trailer (1:36). ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Choreografie 6/10/// +skvělá hudba, bratři Wayansové to znovu rozjeli, výborná parodie a zábava, není to tak nechutné jak by člověk čekal -mohla být propracovanější choreografie, která je tady skoro až na posledním místě/// V hlavní roli Nežádej svůj poslední tanec, doplněn parodií na Muzikál ze Střední a Hairspray. Pozornému divákovi neujde Superman a Stmívání. Jo je pravdou, že kdo má nakoukáno má zároveň i vyhráno a bude se dobře bavit. Podmínkou je i to, že musíte mít v oblibě filmy od této bratrské rodinky. Plus jestli že máte rádi taneční filmy budete z tohoto snímku nadšeni. Je dobře, že někdo udělal parodii na tento žánr. Už dost bylo těch hororových, tohle bylo příjemné osvěžení. Chvílemi jsem se opravdu hodně smál. Konečně film na který jsem se dlouho těšil a ke všemu se povedl./// Celkem 76%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama