Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se snaží sehnat peníze pro svého syna, který se chce vrátit ze Spojených států – privátní rodinnou historii tlumočí Pablo Fendrik v excelentním kinematografic­kém stylu. [Cinepur Choice 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Terva 

všechny recenze uživatele

Konečně se to dostalo k mojí maličkosti. V Olomouci jsem to totálně propásl (ožral jsem se Radegastem) a tak jsem to neviděl. Nejsem zklamán. Spolupráce Německa a Argentíny s Francií přineslo dramatický snímek o otci, který chce moc a moc pomoci svénu synovi. Zda se to podaří je už jiná stránka příběhu - nebo ne? ()

Reklama

3497299 

všechny recenze uživatele

La Sangre brota v podstatě nepřichází s ničím novým. Po obsahové stránce svým zobrazením bezvýchodnosti v násilné kauzalitě od jednoho „brachiálního“ činu k druhému připomíná Gaspara Noého (Carne, Seul contre tous, Irreversible), který je ovšem mnohem nekompromisnější a jeho šokantní filmy skutečně šokují. Po formální stránce se řadí mezi dnešní progresivní vlnu odtažitých, citově-nezainteresovaných artových snímků, navozujících pomocí roztěkaně surových záběrů pocit jakési autenticity opravdového života. Záměr se však docela vydařil, proto dávám čtyři hvězdičky za působivost. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama