Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se snaží sehnat peníze pro svého syna, který se chce vrátit ze Spojených států – privátní rodinnou historii tlumočí Pablo Fendrik v excelentním kinematografic­kém stylu. [Cinepur Choice 2008] (oficiální text distributora)

Recenze (3)

3497299 

všechny recenze uživatele

La Sangre brota v podstatě nepřichází s ničím novým. Po obsahové stránce svým zobrazením bezvýchodnosti v násilné kauzalitě od jednoho „brachiálního“ činu k druhému připomíná Gaspara Noého (Carne, Seul contre tous, Irreversible), který je ovšem mnohem nekompromisnější a jeho šokantní filmy skutečně šokují. Po formální stránce se řadí mezi dnešní progresivní vlnu odtažitých, citově-nezainteresovaných artových snímků, navozujících pomocí roztěkaně surových záběrů pocit jakési autenticity opravdového života. Záměr se však docela vydařil, proto dávám čtyři hvězdičky za působivost. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Konečně se to dostalo k mojí maličkosti. V Olomouci jsem to totálně propásl (ožral jsem se Radegastem) a tak jsem to neviděl. Nejsem zklamán. Spolupráce Německa a Argentíny s Francií přineslo dramatický snímek o otci, který chce moc a moc pomoci svénu synovi. Zda se to podaří je už jiná stránka příběhu - nebo ne? ()

Reklama

Reklama