Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do ospalého městečka White Plains v Severní Dakotě přijíždí skupinka filmařů, aby tu natočila reality show o místním školním hokejovém týmu, který má poprvé za celou existenci města šanci zvítězit v turnaji. Jenže už v prvních dnech natáčení, jen pár dní po zřejmě náhodné smrti mladé dívky, začne někdo členy štábu bizarně zabíjet... (Grifus)

(více)

Recenze (22)

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, jaký film si to pouštím. Potřeboval jsem vypnout mozek a "Killer movie" znělo jako nějaká parodie typu Scary movie.. Óóóó, jaká to byla chyba! Killer movie se totiž snaží být relativně klasickým slaherem, který se odehrává na pozadí natáčení jakési stupidní buranské reality show. Snímek samotný však působí ještě hůř, než taková stupidní buranská reality show. Ale potrpíte-li si na nelogicky nelogické zvraty a "ultra core násilí" (vše se odehrává mimo záběr kamery), neváhejte. :P ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně hloupé, tupé, bezduché a nezáživné jako lidé, o kterých to pojednává, aneb přesně takto vypadá degradace horrorového žánru a jeho zašlapání do bahna. Hnus. Ono to totiž nijak nefunguje ani jako ironická komediální nadsázka. Ale dvě lesbičky v posteli byly fajn. Což ale dělá tak 10 vteřin z celého filmu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud se na snímek „Killer Movie“ budete chtít podívat, možná to bude jen proto, že jste fandové herečky Kaley Cuoco, která je zde vlastně jen proto, že je top kočka, jinak na ní není nic, co by vás zaujalo. Bohužel. Dalším známým hereckým obličejem je Nestor Carbonell, ale ani ten vás nevytrhne. Trochu známější jména dobrý horor neudělají, a v tomhle případě se to nepovedlo ani ostatním tvůrcům. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Lacině vypadající slasher od režiséra především neznámých seriálů a reality show se sestrami Hiltonovými (což vysvětluje mnohé :) ). Někteří herci se opravdu snaží, ale celý scénář je dost slabý (sám režisér Jeff Fisher si ho psal :) ). V takových slabých filmech to zachraňují efekty, ale tady se toho moc nenabažíme, jen dvou ke konci, ale ty zvládli i tvůrci českého Killing Greed. Scénář obsahuje spoustu klišoidních hlášek a situací. Slabota, ale na odpad to není. Jediným důvodem pro shlédnutí tohoto kousky pro mě byla Kaley Cuoco (Penny z The BBT, Billie z Charmed), která svou roli namyšlené a nadávající hvězdy zvládá opravdu dobře (režisér tohle zvládl, protože měl inspiraci v Hiltonových). FUCKILY FUCK, FUCK, FUCK! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovák z natáčení nízkorozpočtové reality show. Ta tragická hodnocení docela chápu, nepřichází to totiž vůbec s ničím novým a vrah má sice masku, ale je to takový napůl amatér bez většího charismatu. Každý má pocit, že už viděl až moc takových laciných hororů s teenagery. Na druhou stranu co mám mezi slashery nakoukáno, tohle není zase takový odpad, není to žádná velká nuda. Dnešní doba už má ale trochu vyšší požadavky. Škoda toho moc mála dění kolem vraha na moc hodně dění kolem reality show, tenhle poměr trošku poupravit, nemusel to být takový podprůměr. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama