Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh ženy, ktorá dokázala nadviazať kontakt s ľuďmi zo záhrobia - ktorí ešte neodišli na druhý svet. Na otvorení múzea vlakov upadne pôvabná Ellie /Amy Ackerová/ do bezvedomia. Pritom sa dostane do neznámeho priestoru, kde sa rozpráva s neznámymi ľuďmi... Ellie zistí, že získala schopnosť rozprávať sa s duchmi ľudí, ktorých iní nevidia a nepočujú. Ellie je médium, ktoré dokáže dať hlas tým, ktorí sa ešte chcú, alebo potrebujú spojiť so svojimi blízkymi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

novoten 

všechny recenze uživatele

Amy Acker sice neopustila mysteriózní tématiku, ale nakonec je to právě jen ona, kdo film drží na hranici relativní snesitelnosti. Ostatní herci střídají dva výrazy, zvraty svítí do daleka a vlastně komplet zápletka je tak provařená, že přijít s filmem, který nenabízí nic jiného než právě ji, je ostuda. O to víc, že po divácích očividně chce překvapení a úžas jen nad tím, že Ellie vidí mrtvé lidi. 30% ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ten film měl řadu skvělých prvků: Hezká Amy Acker, hezká Amy Acker, hezká Amy Acker - počkat, to je pořád to samý. Aha, tak jinak. Ten film měl jeden skvělej prvek a protože jsem ho už zopakoval třikrát, nebudu ho uvádět znovu. Kromě toho zbejvá cívka celuloidu, kde rozmluva se záhrobím vypadá obyčejněji než meziměstskej hovor. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale působilo to na mě jako typicky německý romantický film. Příběhem, herci, natočením... Pak je těžké se na to koukat okem hororového maniaka, když před sebou vidíte tohle. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vážně se těším, až jednou uvidím originální a poutavý film s postavou, která pomáhá „bloudícím duším“ najít posmrtný klid. Tento to bohužel není. Bez nápadu, bez jiskry, bez jakékoli přidané hodnoty, která by ho povýšila nad tuctovou televizní vycpávku mezi reklamní bloky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další nešťastnice, která vídá mrtvé lidi, komunikuje s nimi a snaží se jim pomáhat. Jestli tohle něčím zaujme, tak jsou to neuvěřitelně špatní herci (čestná výjimka Amy Acker) a jedna z nejsměšnějších postelových scén v dějinách. Absenci napětí či debilní chování postav už tady člověk musí brát jako samozřejmost. 10% ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych tomuto filmu dal 4, ale bylo by to vůči Šestému smyslu trošku nespravedlivé. Jinak ale musím říct, že se mi to vážně moc líbilo. Taková příjemná nostalgická pocitovka na večer se svíčkama a s myšlenkami na lidi, kteří již nejsou mezi námi. Doufám, že to třeba za 20 let uvidím zas. ()

Kuzlo 

všechny recenze uživatele

(Zdá, že som prvý, kto tento film hodnotí.) Film na mňa pôsobí ako Pilot k seriálu. Je to už taká mysteri klasika, kedy žena pomáha "blúdiacim dušiam" dokončiť, čo dokončiť majú aby definitívne odišli na "druhý svet". Ničím ma neohúril, ale ani neunudil. 2 a 1/2 * ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Možná zajímavý příběh, ale já se nudil. Jednak je toto téma stále dokola, jednak jsou tyto filmy většinou prosty filmových efektů. Takže celý film sledujeme jen diskuze a diskuze, takže se klidně mol natočit celý snímek v divadle. Celkově tedy hluboce podprůměrný snímek, který patří do odpadu. Nova200920098355/8521 ()

masik 

všechny recenze uživatele

Filmy s touto tématikou patří k mým nejoblíbenějším( Šestý smysl atd). Tenhle film není špatný, ale ničím nepřekvapí, děj se zbytečně rozvleklý, chování hlavní hrdinky je jako obvykle nereálné. Ale jednou se na to kouknout dá. ()

CorvusBlek 

všechny recenze uživatele

Tv zpracování,Nova dabing průser, ale hlavně dost povrchní příběh, přesto že téma zajímavé, jediné co mě "donutilo"se dodívat byla Amy Acker, která táhne celý film. Jako jeden díl Krajních Mezí by to ušlo ;) ()

numan 

všechny recenze uživatele

Televizní film, který by mohl klidně fungovat jako jedna z nejlepších epizod seriálu Posel ztracených duší - jen s tím rozdílem, že Amy Acker je mnohem snesitelnější než Jennifer Love Hewitt. ()

KingBoss odpad!

všechny recenze uživatele

Co to mělo k sakru být?! Není to originální, ani dobře zahrané a chybí tomu jakýkoliv náznak filmařiny. Vím, že je to TV film, ale i na ty poměry je to hrůza. Přišlo mi to jako ochotnické divadlo z Horní-dolní. Je to odpad. ()

Reklama

Reklama