Reklama

Reklama

Spider-Man: Secret Wars

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vyprávějící o osudu Spider-Mana, který se dostane na cizí planetu, kde se setkává s Beyonderem, bytostí, která chce zjistit, jestli je dobro silnější než zlo. Svolá proto skupinu největších darebáků ze Země do svého světa a řekne Spider-Manovi, aby dal dohromady skupinu hrdinů v boji proti nim a zachránil planetu. (Paity)

Recenze (5)

Paity 

všechny recenze uživatele

Mě to vcelku nenadchlo jako asi většinu tady, ale to bude tím, že já jsem spíše na ty seriálové díly, než na tyto příběhy. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch dobrých spíďů, ale horko těžko se to v dnešní době shání. Už si ani nepamatuju, kde jsem to viděl. Tuším jako projekci na Comics Comu. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Tahle ''série dílů'' patří určitě k těm lepším v daném zpracování Spidermana (rok 1994). Koho by taky nenadchlo tolik hrdinů/padouchů pohromadě. Příběh to má zajímavý (hlavně pro ty, kteří jsou obeznámeni s postavou Beyondera), akce je jako vždy dostatek a prostředí cizí planety je příjemná změna. Stejně jako celému seriálů dávám ''Tajným válkám'' plný počet. ()

Zajímavosti (1)

  • Série o pěti epizodách, které odkazují na pozdější komiksovou sérii se stejným názvem, není zcela podle komiksu. V komiksu je napříkald vůdcem hrdinů Capt. America, v komiksu se také objevuje Galactus a finální bitva se odehraje jinak. (spiderakhero)

Reklama

Reklama