Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě.... ()

Perth 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro povinná websérie pro všechny MMORPG závisláky. Nejlepší na tom všem je, že The Guild přišel s něčím úplně novým a to s dobře známým situačním humorem pro mladou generaci gamerů. Osobně preferuju dřívější série, které vzešly ze skromného rozpočtu ale pokud se nepletu teď už vychází 6. řada a zájem lidí stále roste. Krátké epizody tomu všemu navíc přidávají na intenzitě. Nemůžu jinak než ohodnotit pěti chocolate starfishes. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem si sjel první sérii gildy v angličtině a ohodnotil čtyřmi hvězdičkami. Nyní jsem vděčně sáhl po otitulkované verzi a zvedl hodnocení na pět. O čem to svědčí? Možná o tom že moc neumím anglicky, nebo taky o tom, že The Guild je parádní seriál primárně určený na hráče, či aspoň na ty, co aspoň trochu tuší co znamená rpg, lama a farmit. A kdo je nejlepší? No přece Vork! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krátké díly a civilní obsazení/scénář dělají z Guild velmi příjemnou zábavu, která i přes svou vyhraněnost na hráčské pole je přístupné docela široce. Znám lidi, co nehráli nikdy MMORPG a bavili se. Asi ne jako kdejaký warlock, ale to přeci nevadí. Je dobře, že tvůrci nemají příliš peněz na rozhazování a dělají díly v podstatě doma na koleni, protože nezaměnitelný feeling seriálu a nadhled tím jedině podporují. Jinak doporučuji sledovat po sériích naráz... jsem zvědavý, jak vybrousí z konce třetí sezony:) PS: bude to WoW, ale možná tvůrci čekají na nabídku od Blizzardu na menší reklamu:-)) PPS: ty postavy nemají chybu:) Clara, co otevře pusu tak hláškuje jako nikdo PPPS: jdu zase nainstalovat WoW, zaplatit poplatek a hurá najít Feliciu, vím totiž její nick:-D S05:poměrně slabé, až na ten slušný počet cameo rolí seriálových herců... ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je tentokráte velice subjektivní, ale nemůžu si pomoct a musím dát plnou palbu. Tenhle typ humoru mám opravdu hodně rád :) . První serie sice nebyla tak našlapaná, ale od druhé řady jsem se už nedokázal u seriálu přestat smát. Dokonce nahlas, což se mi stává velice zřídka. Ovšem seriál má i další přednosti, jako skvělý scénář - někdy opravdu napínavý a hlavně ve výsledku lidský (to "ve výsledku" je důležité dodat :D ) - a taky má skvělé herecké obsazení. Felicia Day je naprosto úžasná ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama