Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Garfildka4 

všechny recenze uživatele

Vtipný webseriál o guildě, jejíž členové sice nejsou normální, ale působí jako ze všedního života ( žádní speciální herci, prostě normální lidi). Tink, která věčně nad něčím ohrnuje nos, pirát Bladezz, který má ještě krutější mladší sestru, Clara - nevyléčitelná hráčka, která zapomněla, že má děti, Vork, který vydělá na naprosto všem, Zaboo co má věčně problémy s ženami a Codex - hlavní hrdinka, bez které si seriál tohoto typu nemůžu ani představit.. A i když moc peněz nemají, tak pátá a šestá série vypadají skvěle... ale musím říct, že první 3 série byli asi nejlepší. :) Myslím, že seriál si získá i ty, co zrovna nepaří RPGéčka, protože samotná hra se tam zase tolik neřeší.. Nicméně, pro mě je to dokonalý seriál. :) ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro gamery totální must-see, pro normální lidi... no řekněme že ti se taky budou bavit, i když občas nebudou rozumět pár termínům :-) Díky párminutové délce (a "vysílání" na TyTrubce) je to ideální seriálek na volné odpoledne. Potěší taky bonusy (hudební klipy herců atd.) - doporučuju projít celý YT kanál Guildy. ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

První dvě sezóny jsou parádní a úspěšně a komediálně sondují život dnešních pařanů, ovšem třetí a čtvrtá jsou tak nudné, že hodnocení jde skoro k odpadu a nezachrání to ani solidní (ikdyž přibývajícími díly trošku otravná) Felicia Day. Takhle neuvěřitelně sestupnou tendenci v rámci seriálů dlouho nepamatuji. 1.sezóna - *****, 2.sezóna - *****, 3.sezóna - **, 4.sezóna - *...celkově - slabší 3*. BTW: daleko lepší než poslední dvě serie jsou klipy, které je mají propagovat, v nich je Felicia tak okouzlující, že musí rozhodně být mokrým snem každého nerda (a nejen jeho). ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je tentokráte velice subjektivní, ale nemůžu si pomoct a musím dát plnou palbu. Tenhle typ humoru mám opravdu hodně rád :) . První serie sice nebyla tak našlapaná, ale od druhé řady jsem se už nedokázal u seriálu přestat smát. Dokonce nahlas, což se mi stává velice zřídka. Ovšem seriál má i další přednosti, jako skvělý scénář - někdy opravdu napínavý a hlavně ve výsledku lidský (to "ve výsledku" je důležité dodat :D ) - a taky má skvělé herecké obsazení. Felicia Day je naprosto úžasná ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala poslední řada, asi bych hodnotil pěti hvězdami vzhledem k mé několikaleté mmorpg zkušenosti jsem byl k tématice seriálu náchylnější než divák, neposkvrněný mmorpg scénou. Chemie guildy funguje na jedničku, jen postava Felicii Day v poslední sérii skutečně povadne a nastoupí její "otravné" já. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama