Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Colour 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ani nenadchne. Jednoducho tradičná nevtipná americká romantická komédia postavená len na klišé. V škole sa menej odpisuje a nakukáva. Na opísanie toľkých okukov mi už i slová dochádzajú. Ani jeden pixel nie je originálny. Akokoľvek rozpritvávať toto veľdielo je zbytočné, pozrite si to radšej v originále. 30% ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

"Ať Vás do prciny nekousne jezevec" 😀 Je to taká prevarená Bridget,  ale na večer medzi vianočnými sviatkami keď sú všetci na mäkko je to tak akurát. Trochu mi to pripomínalo filmy ako Baby Boom alebo Blázinec a to sú filmy ktoré mam fakt rád. ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka o rozmazlené holce z města, která je nucena nějaký čas žít v americkém zapadákově, kde samozřejmě tato kariéristka změní pohled na životní priority, najde si tady životní lásku a ve finále se nevyhne nutnému morálnímu ponaučení. Tentokrát je to vše zabaleno do reltivně slušného romanticko-komediálního balení. Pravda, z Renée Zellweger se postupně začíná stávat blonďatý, neustále se šklebící kašpárek, ale i to se díky snesitelné stopáži dá vydržet. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Když o tom tak přemýšlím, tak je jasné, že dějově to jede po kolejích značky Hollywood a nijak to nevybočuje, tzn. že přesně víte, co přijde plus několik málo vsuvek, které nečekáte (opravdu, ale minimum ne-li žádná). Bylo tam sice pár scén u kterých jsem se zasmál, ale totálně to pohřbili nějaké nelogičnosti a zkratky, které to strhávají lehce pod průměr. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podobných komentářů na podobné filmy sem v poslední době napsal mraky a už to začíná být celkem pěkně ohraná písnička.Nicméně na Holku z města opět pasuje,tudíž opakování matka stereotypu : průměrná romantická komedie,která je průhledná a plná všemožných klišé od první do poslední minuty.K tomu všemu navíc ještě hodně nevýrazná "ůstřední" dvojice,mezi kterou to nikterak zvlášť nejiskří.Z totálního podprůměru (alespoň na dohled k průměru) tak Holku vytahuje pár povedených vtípků (je jich opravdu jen pár) a tradičně velmi dobrý (byť nevyužitý) J.K.Simmons...40% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama