Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Jakou já mám slabost na Renée a její krásný úsměv. Těšil jsem se na nový počin této sympatické herečky, který mě nezklamal. Možná nebudu příliš objektivní, ale film servíruje plno zábavných momentů, kterých je opravdu hodně. Nejsou to momenty, kdy se už nuceně usmíváte, ale usmíváte se, protože jsou opravdu vtipné. Po celý film jsem se usmíval a smál, jelikož Renée je sympaťačka, která při nějaké té humorné scéně působí věrohodně. Děj filmu je klasický, neoplývá originalitou, ale určitě neurazí. Filmu se vyhnuly všelijaké trapné scénky, které se objevují v jiných romantických komedií. Příjemný a milý film. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z počátku veselé, později krapet vážné, aby to nakonec skončilo romanticky pohádkově. Ano. Dvě třetiny se dal příběh vcelku zvládnout, ale ten kýčovitý konec to nakonec všechno zazdil. Celý film táhne pouze Renée Zellweger a přesně tak, jak se od takového filmu očekává. Je ztřeštěná, hubatá, přísná, panovačná, později (jak jinak) příjemná a miloučká, a je hlavně sexy. Nejedná se o špatný snímek. Jen je škoda, že na sebe Renée strhává pozornost. Ostatní tím nechává za sebou, což za následek vyvolává dojem, že ten film je prostě její. Jo a ještě to má jednu zvláštnost. Během sledování tohoto snímku může být divákovi neskutečná zima. Tedy pokud se vžije do onoho prostředí. ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ani nenadchne. Jednoducho tradičná nevtipná americká romantická komédia postavená len na klišé. V škole sa menej odpisuje a nakukáva. Na opísanie toľkých okukov mi už i slová dochádzajú. Ani jeden pixel nie je originálny. Akokoľvek rozpritvávať toto veľdielo je zbytočné, pozrite si to radšej v originále. 30% ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Nepovedená variace na Baby Boom z roku 87, akorát bez dětí. Film o tom, jak si kariéristka z velkoměsta musí zvykat na venkov a boty na deseticentimetrovém podpatku vymění s velkým sebezapřením za sněhule. Nevím, jestli byl kameraman fetišista, ale ty (neobvykle) časté záběry na nohy Renée, byly krajně podezřelé :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Průhledné a klišovité, jen další variace na beznadějně vybrakované téma, přesto upřímně pozitivní a místy i mírně vtipné. Zellwegerová omezuje svou uculenou auru na minimum a v některých momentech jí to i sluší, u Connika Jr. si ale musím stát za svým, že snaha etablovat tohoto herce do romantických postav není dobrou volbou (čímž nechci říct, že nedokáže zahrát). Tradičně dobrý je ve vedlejší roli J.K. Simmons - škoda, že nemá větší prostor. 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama