Reklama

Reklama

Hip Hap Hop

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Československo, 1992, 34 min

Účinkují:

Roman Svoboda (moderátor), Petr Horký (moderátor), Eva Brettschneiderová-Machourková

Obsahy(1)

Zábavná televizní soutěž, která byla vysílaná na České televizi. V každém díle soutěžily tři družstva: modří, červení a žlutí a finálovou hrou bylo hádání postupně odkrývaného obrázku. Družstvo, které dříve správně odhalilo, co obrázek představuje, zvítězilo. (duklak2)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Je to vzpomínka na dětství. Pořad kritizují lidé, kteří tu dobu nezažili a nedokáží si představit, jaké to tenkrát bylo. V paměti mi utkvěly výherní kuličky nebo prohraná sprška. Hodnotím z nostalgie, jak jsme byli tenkrát jiní za 4*.

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

korytarino: Rekl bych ze to chtelo kopec odvahy tak tam vystoupit :-)

korytarino

korytarino (hodnocení, recenze)

V 6. třídě jsem se zúčastnil a dokonce jsem se dotal až do finále k tahadlům. U poslední,3 otázky jsem ale nevěděl, že hermelín je kožešina a tak na mě pršelo. Podle pravidel jsem měl dostat vkladní knížku se stokorunou, nicméně mi v zákulisí strčili stovku do ruky a šel jsem. V dalším díle, kam jsme se jako vítězové dostali, jsme totálně propadli a sen o kuličkách štěstí byl fuč.

902 10

902 10 (hodnocení, recenze)

s tim manikem co soudcoval kosandu jsem nedavno chlastal. muzete to dat do zajimavosti.:0)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Richie666: sprchoval ses?:)

Karlos80: finále nebylo žádné hádání obrázku, ale prostě tři otázky na ANO/NE, soutěžící musel odpovědět 3x správně. A samozřejmě že byly podobné soutěže, kráce před HHH. "Kluci a holky z jedné lavice", "Kámen, nůžky, papír", to ti nic neříká?

Reklama

Reklama