Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V San Quentinu má být o půlnoci popraven vězeň z cely smrti, černoch Frank Louis Beachum, odsouzený před šesti lety za vraždu těhotné ženy, která mu dlužila 96 dolarů. Mladá reportérka deníku Oakland Tribune Michelle Zieglerová byla pověřena úkolem udělat poslední rozhovor s odsouzeným mužem. Jenže krátce předtím Michelle zemře při tragické autonehodě a šéfredaktor přidělí její úkol stárnoucímu veteránovi Everettovi. Sukničkáři, mizernému otci i manželovi a také bývalému alkoholikovi. Kromě toho má ovšem Steve dokonalý novinářský čuch a ten mu napoví, že s odsouzením Franka Beachuma není všechno v pořádku. Když se mu podaří zjistit, že klíčový svědek lhal o tom, co viděl, získá téměř jistotu, že odsouzený muž je nevinný. Na to, aby jeho nevinu dokázal, má však pouhých dvanáct hodin. Steve začíná zběsilý závod s časem, ve kterém jde nejen o život Franka Beachuma, ale také o něj samotného. Jeho nadřízený Bob Findley už dlouho hledá záminku, aby ho mohl zničit. Steve kousek po kousku odhaluje pravdu o zločinu, za který má být potrestán nevinný člověk. To však nestačí. Musí najít dostatek důkazů, aby dokázal popravu zastavit. (TV Nova)

(více)

Diskuze

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění:
Ladislav Županič - Clint Eastwood (Steve Everett), Jan Šťastný - Isaiah Washington (Frank Louis Beechum), Veronika Freimanová - Lisa Gay Hamilton (Bonnie Beechum), Rostislav Čtvrtlík - Denis Leary (Bob Findley), Jaromír Meduna - James Woods (Alan Mann), Jan Pohan - Bernard Hill (Luther Plunkitt), Dalimil Klapka - Anthony Zerbe (Henry Lowenstein), Alena Procházková - Frances Fisher (Cecilia Nussbaumová), Lucie Kožinová - Marissa Ribisi (Amy Wilsonová + více rolí), Helena Dytrtová, Hana Talpová, Miloš Vávra, Luděk Čtvrtlík, Vladimír Kudla, Sylva Sequensová, Zbyšek Pantůček, Roman Hájek, Anička Šromová, Julie Alexandridis

Překlad: Alena Křižková
Produkce: Jiří Beránek
Zvuk: Miloš Zajdl
Dialogy a režie: Jitka Tošilová
Vyrobilo: AVF Studio Zero pro Warner Home Video 2000
http://dabingforum.cz

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

Tento film možná není z Eastwoodových nejlepších, ale do odpadu to má hodně daleko...

Kangaroo

Kangaroo (hodnocení, recenze)

No no no - zdá se mi že to trošičku přeháníš! Takhle odrazovat diváky od ne sice zrovna originálního ani nejkvalitněji zpracovaného námětu. Trošičku se uklidni a zamysli se jestli jsi opravdu sledoval film který tu hodnotíš.

Jordan

Jordan (hodnocení, recenze)

NIEEEEEE! Kto na niečo také môže dať peniaze? Kto niečo také môže natočiť? A hlavne, kto si niečo také mže pozrieť a da tomu lepšie hodnotenie ako odpad?

Reklama

Reklama