Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amanda Detmer hraje Kristýnu Hartleyovou, nadšenou vědátorku, která je na počátku významného objevu v oblasti genetické příčiny závislosti. Tato práce jí přinese slávu a milióny. Kristýna se rozhodne založit nadaci na podporu výzkumu. To se nelíbí jejímu manželovi Chuckovi, ne příliš úspěšnému právníkovi, který se cítí být „na vedlejší koleji“. Když je Kristýna napadena neznámým útočníkem ve své laboratoři, začne manžela podezírat z toho, že jí usiluje o život. V případě její smrti by měl totiž právo nadaci rozpustit a peníze si nechat. Situace se vyhrocuje, když Kristýna potratí a vyjde najevo, že jí byla podána droga... Důkazy DNA vedou přímo k manželovi, ale je tu ještě někdo, kdo má na celém komplotu lví podíl... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto vymaštěný pokus o thriller, kde krásná vědkyně podezírá svého manžela Chucka, že jde po jejím novém genetickém objevu, pak se tu objeví druhý chlápek Sam, který její podezření potvrdí, když se holka dozví, že je to polda, tak paradoxně začne věřit manželovi. No a konec vypadá, že jí zůstane jen možnost zkusit lesbickou lásku ;-) ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Muži dvou tváří, oba vypadali, že mohou být tím násilníkem a oba jím také byli. Celý příběh vlastně směřoval k tomuto rozuzlení. Zdá se, že divák to vycítí dřív, než hlavní hrdinka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama