Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty. V talk show Jan Saudek vyzpovídá např. Báru Basikovou, Jana Hřebejka, Josefa Vojtka, Báru Nesvatbovou, Jiřího Berouska, Táňu Kovaříkovou, Štěpána Mareše a další. Na seznamu uvažovaných hostů nechybí ani Eva Holubová nebo Vilma Cibulková, architekti Jan Kaplický a Bořek Šípek nebo herec Oldřich Kaiser a počítá se rovněž s pornoherci Paulou Wild a Robertem Rosenbergem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (74)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je už teda fak nouzák... %-[.. - - - P.S. Ryzí doklad, kam až klesne česká šmíra (prej nebe - sic! - to už někomu totálně jebe!) za pár děngů a trochu toho zasezviditelnění... Ale Jene, proč...? Nebesa proč...?? Pořád málo drahoušků...??? ... °-( - - - - - (Viděno nahodile pár výškrabů popovrchu občas, hovnocení 684., vrhmentář zde do prevíta jako dvaašedesátý - 21.7.2011) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, že je Jan Saudek uznávaným fotografem, že má rád krásné ženy, nahá těla, sex…ovšem když jsem viděl tu sbírku jeho ženských /partnerek tak mi to moc dohromady nejde. Ale to je jeho věc…fuj…No nic, tento pořad není vyložená sračka, občas se u něj i pobavím, ale hodně záleží, koho si zrovna „mistr“ pozve…Občas je to totiž nehorázná nuda, co si budeme nalhávat… ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Janu Saudkovi se asi rozbil foťák nebo ho už to focení nebaví, protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč vlastně vlezl do takovýho pořadu. Dneska si evidentně může udělat talkshow kdokoliv, ale jaká bude kvalita, to záleží právě na moderátorovi, kterej prostě musí být zdatnej a ostřílenej v tomhle oboru. A to pan Saudek teda rozhodně není. ()

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnej, nevtipnej, nezajímavej, namyšlenej... Hosti se většinou zjevně nudí a cítí trapně ve společnosti člověka, kterej si říka vtipy sám pro sebe a neuvědomuje si, že nikdo se jim nesměje... Vzhledem k tomu že TV Barrandov tento pořad pojala jako rozjezdový, mám už bohužel obraz o celé televizi... Ale klid pane Saudku, nesmějeme se s Vámi, smějeme se Vám ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost, zvrácené a úchylné, jak jinak..! Pokus o vtipný bonmot většinou ztroskotá..Když je zde mladá žena, jeho komplimenty jsou většinou nechutné..Ještě incest v přímém přenosu a o zábavu by bylo určitě postaráno..! Saudek se do tohoto pořadu naprosto nehodí, není a nikdy nebyl žádným moderátorem, proč to ale za pěkné lowáčky nezkusit že, lidi jeho typu jsou ve všech tv přeci výtaným artiklem...Občas je vidět že to sám poněkud nezvládá, ale koho to zajímá že..Někdy mi připadá že ani neví co má říci, či co má vůbec odpovědět...Asi fakt záleží na výběru hosta, ten ho buď ukočíruje úplně sám, a nebo se povezou oba, a divák se i tak nic nedozví:-) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama