Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý mladý právník Tom (Sebastian Spence) má doma milující ženu a malou dcerku, přesto se schází s pohlednou, ale línou a vypočítavou Lisou (Jessica Lowndes). Vztah mu ale komplikuje život, a proto se rozhodne s milenkou rozejít. Ta se s tím ale nehodlá smířit. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +Jessica Lowndes, občas mírně zhoustne atmosféra -hodně televizní, pomalé a herecky na půl cesty/// Tak zprvu se to tváří jako klasické klišé o nevěře. Jenže jen nachvilku. Tentokrát se hlavní hrdina s dívkou rozejde hned na začátku, takže tady neprobíha vztah a jeho průběh od začátku, ale spíše od konce. Dívka si to samozřejmě nenechá pro sebe a vyhecuje svého kamaráda aby něco podnikl. A najednou nastane první a určitě né poslední "blbá a nešťastná náhoda". V průběhu se to celé zamotá a hlavní hrdina neví kudy. Ale o to nejde, tady se víc řeší rodinné problémy a dopad na manželku naúkor nějaké akce, která příjde jen jednou za čas. Hlavní hrdina ve vztahu působí klidně, bohužel působí klidně po celou dobu a divačky by o něm řekli, že je "pohledné dřevo". Zato Jessica Lowneds, ač jsem ji viděl poprvé není úplně marná, jen měla málo prostoru a byla spíše upozadněná. Vlastně tu je jen proto aby roztočila spirálu událostí. Jsem zvědav jakou bude mít roli v seriálu "90210", ale to už by sme mluvili o něčem jiném, tohle je docela nevýrazný TV film./// Celkem 39%/// ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje kategorie laciných erotických filmů vysílaných komerčními stanicemi kolem půlnoci, které svůj softpornový charakter maskují řiďoučkým dějem s kriminální nebo komediální zápletkou. Odmyslete si onu erotiku a zůstane banální splácaná historka přesně ve stylu těchto snímků. Jediný rozdíl je v kvalitě herectví, to je o třídu lepší než u výše zmíněných kousků, ale pořád o jednu až dvě třídy horší než jsou diváci zvyklí. Je to nudné, špatně zrežírované a obecně jde o naprostou ztrátu času. Celkový dojem: 10 %. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama