Reklama

Reklama

Tělo jako důkaz

  • USA Body of Evidence (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám... (Radyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prekvapive dobry a zbytecne zatracovany film. 90's atmosfera, skvela hudba (ten saxik proste zabere vzdycky) a samozrejme velke mnozstvi autenticky nahe a soulozici Madonny. Je to lepsi nez Basic Instinct a neni to kopie, v dobe vydani uz byl tenhle film natoceny. Vtipna zajimavost je, ze jeste pred natacenim si Madonna s Willemem Dafoem 14 dni nacvicovali sex sceny. 6/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že na tomto filmu byly nejlepší asi kozy Madonny, protože co se týkalo děje, tak ten už tak úchvatný a hlavně originální nebyl. Je jasné, že se tvůrci inspirovali Základním instinktem, o tom se hádat nebudu, ale prostě na to neměli. Tu a tam se jim sice podařilo navodit jakžtakž zajímavou atmosféru, ale to bylo hlavně díky situacím, ve kterých si Willem Dafoe dost nevybíravým a hlavně nedobrovolným způsobem bral, to co si jeho mužský chtíč hodlal dopřát… ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Madonna je tady de facto jako Dorota Máchalová, jen s tím rozdílem, že movité mlynáře k smrti neutancuje, nýbrž... uzpívá. Pochopitelně, když je to královna popu.. Úkladná vražda, soudní přelíčení hraničící s fraškou (nevybouřený Dafoe měl raději uspokojit napruženou soudkyni, nebo aspoň stenografku, ta vypadala zanedbaně) a kolem toho pár scén, kde se ukazují prsa, masturbuje, poutá, souloží na střepech a blbne se svíčkami. Konec s rádoby twistem, jakýsi pokus o kontroverzi a četnost užití slova „šoustat“ pak můžou chvílemi i svádět k dojmu, že jste svědkem erotického thrilleru. Vidím to takhle, staré známé rčení říká, že když je ztvrdlý penis, srdce je měkké a naopak když je penis měkký, srdce je tvrdé. Poznal to navoskovaný právník Dulaney a částečně i já - při hodnocení mám všechno jakési poloměkké.. ()

H3LLraiser 

všechny recenze uživatele

Netřeba dlouhého představování Madonnina těla, i když je to asi jediný důvod proč jsem se na film kouknul, ale ani to (stejně jako celý film) nezklamalo, byla v nejlepších letech, svou roli odehrála na jedničku (stejně jako Mr. Defoe), příběh (který je popravdě řečeno lepší než jsem čekal) taky jen kladně podporovala... ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Velmi těžko odpustitelných 101 (resp. 99) minut kinematografického kýče a bezskrupulózního vykrádání Základního instinktu. Madonna, kterou jinak miluju (samozřejmě hudebně, nikoliv herecky), zde předvádí jeden ze svých nejpříšernějších výkonů, a to po boku božského Dafoe, jehož jinak neomylný um nemá sebemenší šanci v téhle děsuplnosti fungovat, natož ji pozvednout. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Madonna získala získaa v roce 1993 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama