Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Nesmierne blbý a nesmierne zábavný slasher, ktorý prichádza s tak plytkými zvratmi a tak lacným, no ikonickým záporákom, až sa naskytá otázka, či nebol takto príšerne napísaný no pomerne dobre natočený zámerne a vzhľadom ku krátkej stopáži a mnohým odkazom na klasiky žánru (Texaský masaker, psycho) ktoré toto tvrdenie skôr potvrdzujú, sa stáva tak kryštalicky rýdzim Béčkom, až ho nejde nemať rád. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tu by sa hodnotenie 3 a pol hviezdičky hodilo dokonale, ale keďže to nie je možné a sympatie vyhrávajú, dávam štyri. Po technickej stránke filmu nie je možné veľa vytknúť, je tu cítiť aj nadšenie pre zábavné horrorové béčka, ale čo trošku chýba, je o stupeň hustejšia ( či inak zábavnejšia ) atmosféra, alebo napríklad aj lepší hlavný záporák. Nie je zlý ( a tu je sakra ťažké prísť s novou ikonou, takže autorom patrí veľké uznanie za snahu a parádne old school zmýšĺanie, keďže vrah správne kulhá a hlavne nosí masku ), ale jednoducho Jason to nie je. Zbraň je takisto vymyslená dobre, no za Leatherfacovu pílu alebo Cropsyho nožnice by som ju nevymenil. Samozrejme, človek sa nenudí, a výtky môžu byť čiste subjektívne ( mimochodom, aj sympatickejších hrdinov sme už v slasheroch vydeli ) a talent a snaha tu je, plus nakoniec je fanúšik horroru i rád, že má tento film v zbierke. Je to ako stará dobrá VHSka s obĺúbeným béčkom, ktorá nie je lepšia ako vaše vyšie hodnotené filmy, ale určite si ju radi pozriete znovu. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, ne-napínavý, ne-krvavý a zejména nezábavný slasher s výraznou příchutí nekvalitní béčkovosti ubohých horrorových 80. let ... proboha jen to ne, prosím žádný návrat do "no-gore", "čáry-máry" období slasherů pro infantilní majstreamové publikum a puberťáky!!!! Jeden z nejtrapnějších slasherů za posledních několik let. Takhle ne!!! ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

" Sme všetci takýto." Mali by sme byť mrtvi, ale z nejakého dôvodu nikdo z nás není. Štýlová, luxusná vyvražďovačka okorenená s dobrými gore scénkami, a zároveň šialeným koncom. ktorý nás mal údajne šokovať. Vrah vyzerá celkom strašidelne, zvlášť jeho maska, vrták s ktorým prebodne každého, a nebere ohlad na nikoho, s jednou nohou chodí na krivo ale ani to mu nevadí v jeho rýchlosti. Jediné čo mi vadilo, bol ten motorkársky chlapík, ktorý mal svaly ako Schwarzenegger, škoda že ich nevyužil, s jeho pomocou by sa odtial tí ľudia dostali 80 percent. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Adrenalinová jízda, která je dokonalou ukázkou hravosti a invence. Paralelně propojit dějiště vysloužilého kina s promítacím plátnem byl výtečný tah, třebaže s podobným nápadem přišel již Lamberto Bava ve snímku 'DEMONS' . Samotné kino je útočištěm zvrhlého záporáka, který svým obětem nedá žádnou šanci. K zabíjení používá vrták a navíc jeho vzhled je dostatečně působivý. Vraždy jsou sice víceméně stejné, ale technické zpracování zaručuje, že neomrzí. I proto se nezdráhám vysolit čtyři hvězdy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama