Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

anderson 

všechny recenze uživatele

TAKTO sa opisuje od klasikov ! :-) A pre mňa DEMONS rozhodne klasikou sú. Debutujúci režisér nám servíruje krvavú jazdu nočným kinom, v ktorej si rozhodne nebudete istý kto a či vôbec niekto prežije. Slasher svižný ako prásknutie biča po tele mladej panny. Inak je zvláštne, že sa ateisti vždy v ťažkých chvíľach utiekajú k Bohu. :-) Apropo užívateľ LIVINGDEAD nechutne spoileruje. Úbohé. (1.1.2009) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Originální, napínavý, krvavý a zábavný slasher s výraznou příchutí kvalitní béčkovosti, jaký už tu dlouho nebyl. Opravdu jsem byl tímto filmem moc příjemně překvapený. Zvlášť podle současného hodnocení na IMDb (3.6) jsem očekával cokoliv nepěkného, ale dostalo se mi víc než solidní podívané, na níž evidentně pracovali hororoví fanoušci (a jim je také určena). Potěší pěkná zabití (obzvlášť vražda "dva jednou ranou" :-D ), různorodost charakterů a především, uvážíme-li podmínky, jejich racionální chování. U týhle vyvražďovačky vám odpadnou ty otázky "Proč nezkusili tohle? Proč neudělali tamto?", protože postavy se tentokrát drtivou většinu chytrých nápadů zrealizovat skutečně pokusí. Dalším plusem je povedený záporák. Tenhle vrahoun by se s trochou péče mohl stát poměrně oblíbenou hororovou ikonou (má na to dostatečně pěkný vzhled, typickou chůzi a zajímavý původ), zvlášť pokud by se v druhém díle, ke kterému si tenhle film nenuceně (!!!) nechává otevřená zadní vrátka, dokázal pořádně utrhnou ze řetězu ... tedy ehm ... vylízt z plátna. Jak je vidět, začínající režisér Jack Messitt mě svým debutem vyloženě potěšil, a já budu vyhlížet jeho další projekty. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté co byl režisér jednoho z horrorů 70 let zavřen pro svoji brutalitu v blázinci, odkud pak (i s dalšími mnoha pacienty) záhadně zmizel, stávají se jeho filmy kultovními. A když je po letech opět jeden z filmů promítán v kině (navíc v pozdním nočním promítání), nemůže si skupina diváků tento zážitek nechat ujít. A to nikdo z nich netuší, že tento zážitek bude tím posledním, co ve svém životě poznají ... Už jsem ani nedoufal, že někdy uvidím alespoň trochu originální horor dost bylo těch opuštěných baráků plných prastarého zla - nyní frčí kino. Midnight Movie v sobě má docela velkou dávku originality, za což mu patří určitě kladné body. Další body získává hodně brutálním zabijákem - ten se (včetně svého "nástroje") taky povedl. Naopak mne trochu zklamalo chování jednotlivých účastníků - jako vždy, místo aby zůstali pohromadě, tak se postupně rozdělují na menší a menší skupinky, aby zabiják měl snazší práci (?). A taky mne dostalo vlastní prostředí - kino není jen vstupní hala, promítací místnost a hlediště, ale kilometry chodeb a skladů, po kterých můžou vyděšené oběti běhat sem a tam... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy o "vraždících filmech" mají pro mě jakési kouzlo. Tenhle není vůbec špatný, má své velmi silné stránky. Jeho největší chybou vlastně je, že se zase nějak extra moc nesnaží být dobrý. První půlka je hodně v pohodě, ve druhé to začne povážlivě slábnout. Ale ten černobílý film The Dark Beneath je dobrej, ujetej, ale dobrej (chtěl bych ho vidět celý!!!!), vrah má taky koule. Ono je to hrozně jednoduché, ale slashery vlastně jiné ani nebývají :-). Trochu jsem si zavzpomínal na Démoni :-) ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět bohužel velmi neuměle zpracovaný. A je to škoda. Protože vrah vystupující z filmu během půlnočního promítání starého hororu je docela děsivé a nápad se opravdu cení. Režisér i scénárista to však pohřbyli naprosto obyčejným, nudným, klasickým zpracováním obyčejné vyvražďovačky. Slasher jsem čekal, ale o mnoho lepší. Na druhou stranu vrah je výborný a klidně z tohoto filmu mohl být opravdový kult a námět na pokračování, ale jak jsem podotkl, nic takového se patrně nestane z výše uvedených důvodů. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama