Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Tak tohle neměl snad ani hvězdný Steven zapotřebí. Film co jsem viděl naposledy Síla úderu byl se spoustou Seagala zato bez pořádných rvaček. Tady není ani Seagal ani ty rvačky. Hlavní roli hraje 6 lidí kteří nesmyslně bloudí jakousi budouvou. Seagal přichází na scény vždy jen na chvilku a nenápadně. Jeho postava možná prohodí všehovšudy 10 vět. Z nichž nedává smysl tak 9. To by ani tak nemusel být problém. Problém ovšem je že Steven pořád kolem sebe jen mává mečem, že to opravdu vypadá jako naprostá hračka ty infikované likvidovat, zbytek jeho týmu tvoří ještě borec, který vyřeší skoro všechny pomocí nožů připevněných na rukách, další členy komanda tvoří nějaké dvě ženské, které většinu času stojí opodál, aby se do ničeho nepletly. PS: Nedokázal jsem pochopit proč si těch 6 civilistů nedokázalo obstarat za celou dobu jednu jedinou zbraň. Třeba nějaký klacek nebo alespoň nohu od stolu. Je samozřejmé že se na tento film už nikdy nepodívám. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu vážně hrál Steve Seagal, možná by šlo o zajímavý akční horor. Ale když se tu objeví všehovšudy na deset minut? BACHA, MOŽNÉ SPOILERY!!! "Pane Seagal, že budete tak hodný a projdete se nám tady tou tmavou chodbou? Můžete u toho švihat samurajským mečem? Výborně! Můžete říct i pár slov? Třeba: Neboj se. Najdeme cestu.? Děkujeme. Další." Asi takhle nějak si představuji natáčení tohoto rádoby akčního hororu. Celé je to totiž o tom, jak nějací lidé v noci procházejí nějakou nemocnicí, protože východ je kdovíproč někde na druhé straně, a ne tam, kudy dovnitř vlezli. Cestou sem tam potkají normální lidi, sem tam nakažené lidi. Ti se chovají stejně jako v 28 dnů poté. A teď pozor! Tahle skupinka nemá zbraně a NENÍ v ní Steven Seagal! Přesto má tahle skupinka hlavní slovo v celém filmu, okupuje 90 % celkového času. V tom zbytku budovou kdovíproč prochází skupinka vycvičených zabijáků nakažených lidí. Tu vede Steven, ale v akci ho uvidíme asi dvakrát, když máchne tím samurajským mečem. Jinak se mydlej hlavně jeho kolegové. Na konci se tyhle dvě skupinky sejdou, pár z nich samozřejmě cestou odpadne, ale nakonec cestu k východu najdou. Aby to snad bylo napínavější, má být město vybombardováno za ranního úsvitu... Ne, příběh to nemá. Seagal tu podle mého názoru nehraje. Jako film je to nudná kravina. Celá recenze ()

Reklama

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sa po ekologických kampaniach dal na niečo iné. Podľa jeho názoru totiž ľudia konzumujú veľké, priam obrovské množstvo liekov na spanie, ktoré je časom určite časom zdravotne škodlivé. Steven sa preto rozhodol rozbehnúť kampaň na zdravý spánok prostredníctvom svojich filmov. Evidentným nositeľom tejto myšlienky je aj AtD, keďže na diváka účinkuje lepšie ako balenie akýchkoľvek sedatív. Osobne som pri tomto filme zaspal tri krát, za čo Stevenovi úprimné ďakujem. 10% ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Film by se dal zčásti možná vystihnout takto: Chodí Seagal okolo, nedívej se na něho, kdo se na něj mrkne, prdel se mu scvrkne, víc než jeho mečem vláda, ohromí vás tučná brada. No jo, mistře, zase padla většina rozpočtu na burgry, že?? Takže trochu čísel: během natáčení prošlo Stevenovým trávicím traktem 34 big maců, 22 dvojitých cheeseburgrů, 47 chickenburgrů a 15 baconburgrů. Na to, že se snímek natočil asi za 5 hodin, je to slušná práce. A údajně se mezi herci na place šuškalo, že právě Seagal je v poslední době ve své branži označován krycím jménem: Moby-dick. Proces stárnutí, Stevene, prostě nezastavíš, a nechápu, co Tě na stará vrzavá kolena napadlo fušovat Wesley Snipesovi do živnosti. Samozřejmě s Bladem tohle nelze srovnat ani v nejmenším, nemá to dynamiku, charisma, hlášky, hudbu, ani dobré akční scény. Seagale, ty patříš do barů a ulic, kde se mají proti tobě postavit tři čtyři soupeři a ty je máš beze zbraně efektními technikami všech těch svých ...dó rozlámat na padrť. Vzpomeň si na své staré časy a zkus se svým tělem ještě něco udělat. Koukni na Sylvestra, jak ve dvaašedesáti kosí své nepřátele v džungli. Dávám Ti ještě jeden dva filmy a jestli se v nich nepokusíš dát se trochu dohromady, končím s Tebou. Jako Tvůj fanda (ještě pořád nechci napsat: bývalý) to bude těžké, ale nedá se jinak. Tohle fakt nemám zapotřebí. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasím s Ingrid bez výhrady,je tak,ako píše.Herci mi pripadali akýsi apatický,všetko tam bolo veľmi tmavé,nuda,paškvil.Hviezda akčných filmov Steven Seagal tam klesol len na hviezdičku.Je to asi jeho najhorší film,aj keď tie predošlé má nikdy nevedeli osloviť.Je to taká veľká nula v horrorových filmoch. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama