Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když už nic jiného, má tenhle film alespoň výstižný název - upozorňuje případného diváka, že bude muset hodinu a půl urputně bojovat proti tmě, aby na obrazovce vůbec něco viděl. Opravdu, většina scén je (nejspíš kvůli nízkému rozpočtu) doslova utopena v temnotě, což sice zabraňuje tomu, aby se slabý vzhled nemrtvých (a Seagala) projevil naplno, ale současně to hrálo nepěknou hru na moje nervy, protože od filmu, který v podstatě nemá scénář a herce, očekávám minimálně to, že krev a gore skutečně uvidím. Ději samotnému lze vyčítat plno věcí, ale musím uznat, že se zde téměř neustále něco děje. Že jsem se při tom málem unudil, to je věc druhá. Against the Dark hodnotím jako klasický direct-to-DVD horor, což sice není zrovna nejlepší vizitka, no mohl dopadnout i hůř. ()

m@rz odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno velké COŽE!!! Tohle jako snad nikdo nemyslí vážně. To by mi přišlo slabé i na středoškolský projekt. Proboha. Na film jsem se dodíval jen proto, že jsem čekal něco na konci, když už to má tady tak "vysoké" hodnocení. Je Segal. Ten chodí. Pak je černoch. Ten vraždí. Dvě prsaté ženské s nima, které musí trapně zemřít. Parta lidí, co je v nemocnici a chce ven, i když se tam dostala bůh ví kudy, musí přes sklep - oknem to prostě nejde. Takže jdou. Vždy se objeví zombie. Skupinka se rozdělí. Tak se dělí a pak zase různě scházejí, jak je Segal zachraňuje tím, že vždy dvakrát sekne nebo někam vyšle černocha. Jedna obrovská STUPIDITA. Nechápu, jak to někdo mohl vůbec natočit. A jak tomu tady mohl dát někdo takové hodnocení. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa nam Seagalosaurus Rex rozhodol, ze si natoci svojho vlastneho Bladea a mne sa chce z toho blejt. Najväcsim podfuckom je, ze tu Seagal hra tak maximalne 30 minut. Väcsinu casu sledujeme bandu kokotov, ktory sa poflakuju po opustenej nemocnici a spravaju sa ako kokoti. Seagal sa raz za cas objavi, parkrat svihne mecom v spomalenom zabere, ktory je napriek tomu uplne neprehladne zostrihany a na zemi ostane lezat par bezdomovcov nalicenych ako zombie alebo upiri? Proste maju penu u huby a chcu vsetkych zozrat vratane Seagala. Cele to nedava ziadny zmysel. Akcia je neprehladna. Akurat tam je kopa krvi a sem tam nejaka ta nechutnost. Vysledkom je odpad, ktory sa bez pretacania neda dopozerat. Jediny, kto si zasluzi obdiv je Jiri Stepnicka. Kvalitny a renomovany herec a napriek tomu ma stale guraz na to, aby nadaboval taketo megasracky s vaznym tonom v hlase. 0/10. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Náhodou pěkné překvápko a v žánru s upírama velice povedené! Klasická vyvraždovačka spíše takových napůl zombie s upírama, kdy dostane jednotka lovců za úkol zlikvidovat oblast! Ta se samozřejmě týká obrovské budovy nemocnice, ve které se ukrývají i lidé co přežili! Seagal vypadající jako batman s katanou tam spíše byl do počtu a možná více prostoru dostal jeho nařachaný kolega. Rozhodně se neupsal do žádného propadáku a další vydařená čárka na jeho konto a navíc v hororu! Jinak efekty, akce, napětí dosti slušné, takže za mě 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak to bol priamy útok na moju schopnosť sústrediť sa. Našťastie, vždy keď sa na scéne zjavil Seagal vyvolalo to vo mne aspoň náznak smiechu a zároveň vlnu ľútosti. Kedysi som ho mal celkom rád, séria Nico bola perfektná. Jediná strašidelná vec na filme bolo poznanie, ako hlboko dokáže niekto klesnúť, pretože odmieta pripustiť že je už za zenitom a na akčňáka aj s pár desiatkami kíl navyše. Čierne veci síce zoštíhľujú, ale v prípade Seagala nestačí ani to. Jeho herecký kumšt slabne priamoúmerne s jeho vekom. Jediné, čo vo filme predviedol bol pohyb ruky zhora nadol a to aspoň trikrát a čo najrýchlejšie. Samozrejme takouto kombináciou sekov dokázal zlikvidovať všetko živé v dosahu 20 metrov. Potom si napravil plášť a pomalým plynulým pohybom krúžil a krúžil s jediným výrazom na tvári a akože lačný po zabíjaní. Pre istotu vetu, že on ide zabíjať zopakoval za celý film aspoň desať krát, aby nikto nezostal na pochybách. O scenári nemá zmysel diskutovať, pretože lepší dokáže vymyslieť aj sedemročné decko v rámci napísania svojho prvého slohu v živote. Išlo o to, dostať sa z budovy a v prípade Seagala aj čo najviac pocvičiť zápästie. Jednu hviezdu dávam z ľútosti a druhú z pocitu márnosti a trápnosti čo film vo mne zanechal. Ale aj to asi súvisí s tou ľútosťou a nostalgiou. Seagal skúsil niečo nové, ale ako sa dalo čakať nevyšlo to, žiaľ. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama