Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sa po ekologických kampaniach dal na niečo iné. Podľa jeho názoru totiž ľudia konzumujú veľké, priam obrovské množstvo liekov na spanie, ktoré je časom určite časom zdravotne škodlivé. Steven sa preto rozhodol rozbehnúť kampaň na zdravý spánok prostredníctvom svojich filmov. Evidentným nositeľom tejto myšlienky je aj AtD, keďže na diváka účinkuje lepšie ako balenie akýchkoľvek sedatív. Osobne som pri tomto filme zaspal tri krát, za čo Stevenovi úprimné ďakujem. 10% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kde inde by mohol Steven Seagal púšťať z úst také infantilné perly, ako v céčku týchto rozmerov. A to nehovorím o jeho bojových dovednostiach, ktoré sa z neznámych dôvodov ( žeby lenivosť ? ) začínajú vytrácať. Proste prach a bieda. Neviem či si tento ´´horor´´ zaslúži aspoň tú jednu udelenú hviezdičku, ale pravdu povediac to, čoho sa divák dočká, má akurát na odpad. ()

Reklama

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Za málo peněz dostaneš prd ve tmě, tlustýho Seagala a hromadu po domácku vyrobenejch střev a žaludků - zřejmě z igelitovejch pytlíků, trochy písku a červený barvy na vejce OVO. "Herci" co tam hrajou, jsou ekvivalentem svědivé bradavice a Seagalovy hrátky s mečem jsou tak důmyslně sestříhaný, že člověk mimo záběr slyší spoustu svistů a řinčení, pak prolínačka hvězdou na Seagala, jak dělá jeden jedinej pohyb rukou s mečem nad již vyřízeným mrtvým zombíkem. To bych uměla taky takhle válet bojový umění, a to nejen kung-fu, ale i karate a breakdance. Přiznávám, že nevím, o co tam šlo, do pokoje zrovna vlítla moucha a mě bavilo čučet jak poletuje a bzučí, takže o konec jsem bohužel přišla. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou... 150 kilogramový akčný sumec Steven Seagal si to namieril do hororových vôd. Po dvadsiatych rokoch jednostranného sústavného otĺkania teroristov, gangstrov, priekupníkov so zbraňami či skorumpovaných agentov tentokrát "mrštnosť" niekdajšej akčnej hviezdy na vlastnej koži pocítili zombíci (teda infikovaní upíro-mutanti), vo filme doslova prešpikovanom nelogickosťmi. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, věděl jsem, že Steven hraje poslední dobou v céčkovejch štěcích, ale že bude hrát i v nějaký komedii s mimozemšťanama (rozuměj virus z vesmíru, který promění lidi v zombies) mě ani ve snu nenapadlo. Ten film je mega píčovina a slovem mega skutečně vyjadřuji hodně nadprůměrně velkej shit. Filmu nechybí klasický klišé prvky (kousnutej přeživší, kterej dělá jako že nic a ostatní to vědí a dělaj to samý a pak jsou hrozně překvapený, když se promění nebo pervert, co krmí příšery a příšery mu nic nedělaj atd). Nakonec mi ale přišlo, ale vždycky se Stevenem přišel pocit bezpečí, protože on je nedotknutelnej a rychlostí blesku naporcuje i prase :D A nakonec už není potřeba ani nějaký souvislejší záběr, stačí nasekat půlvteřinky, jak Steven dělá mačetou jednou tak, podruhý zase jinak, a pak to slepit dohromady. Vypadá to strašně komicky, ale asi to nebyl účel. Jediný dobrý byly scénky se Seagalovým SS komandem, protože ty jeho lovkyně byly solidní kundičky (přestože nůž při zabíjení "inteligentní" holčičky upírky držela ta jedna snad jak mentál). Krvežíznivý nestvůry a mutanti by nakonec měli prohánět po nocích hlavně toho, kdo ten film natočil a toho, kdo to napsal. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama