Reklama

Reklama

Líbily se vám ve své době novátorské parodie typu Bláznivá střela nebo Agent WC40? Potom vězte, že u této úchvatné satiry na heroické válečné filmy se budete bavit ještě mnohem více! Berlín, 2. světová válka. Černou uniformu SS nosí i Standartenführer Schurenberg, povoláním sovětský špion Alexandr Isajevič Osečkin. Jeho obrovský černý mercedes má hliníková kola a na spodku modré diody. Bydlí v berlínské čtvrti Heilhitlerovo a je mistrem světa ve sportu „heilhitler“. Martin Bormann je homosexuál, v kanceláři chodí v havajské košili a tajně miluje Schurenberga. Hitler šňupe koks a je mu jedno, že na chodbách potkává agenta tajné služby USA, který je černoch, jeho uniforma nemá rukávy a při setkání se Schurenbergem si dávají „five“. A když se na padáku snese veleprsatá radistka Zina, začnou se dít věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

Křepi 

všechny recenze uživatele

U tohodle jsem se válel smíchy. A na rozdíl od Amerických komedií, tento film neobsahoval nechutné fekální vtipy. Jen mi tam trochu vadilo nadměrné "vybavení" hlavní hrdinky, díky němuž musela mít obrovské problémy s rovnováhou při sebemenším pohybu (a při scéně s padáním do postele si musela vyrazit zuby :). ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Parodie příliš nevyhledávám, ale občas nějaké dám šanci. Top je samozřejmě Bláznivá střela (musím se ještě podívat na Police Squad). Další viděné filmy s Leslie Nielsenem už byly slabší (Agent WC40, Utopenec na útěku), ale min. na Agenta WC40 se musím kouknout znova a třeba se mé hodnocení ještě zlepší :-) Jo a výjimkou byl vlastně ještě skvělý Stan Helsing. Ale celkově jsem se skvěle pobavil. Možná nakonec lehce nadhodnotil, ale 4* mi zkrátka přišly málo :-) Navíc se jedná o film, kde mám jako první schváleny všechny 4 zajímavosti :-D (ale to je jen takový nepatrný detail) ()

Reklama

headcrab 

všechny recenze uživatele

Hehe, šíleně ulítlej rusko-ukrajinskej výtvor, kterej by si zasloužil 5*, ale vzhledem k několika nudnějším místům musim jít níž. Každopádně chvilema to byl ukrutnej nářez okořeněnej stylovými záběry a super soundtrackem :). Ale jednoznačně "must-see" záležitost, minimálně pro nemainstreamové diváky. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je tenhle film naprostá ptákovina, nemůžu mu upřít, že je zručně natočený, jsou v něm hezké ženské a zazní v něm naprosto odzbrojující poruštěná coververze cajdáku Britney Spears Oops... I did it again (http://www.youtube.com/watch?v=sHIwWfkYhGM). Na komediální či parodické čáře však Hitler kaput! zcela selhává, a to hlavně z toho důvodu, že 99% veškerých "vtipů" těží z jediného nápadu, že lidé v roce 194? používají současnou techniku, chovají se současně... A tak. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Ty kokod :) hiphop, podsvietené veterány s riadnou hudbou, kurvy :D nóbl diskokluby...wozáap :) ...vitajte v utopistickej 3.ríši! Šurenberg miesto Stauffenberga :) čoby ruský špión...ktorý nie je vôbec v utajení, tancuje ako parketový lev, stále tasí svoj "fuckfinger" :) dá kľudne aj Kalinku v nemčine ako karaoke v bare. (G)Hitler, ktorý šnupe koks....všade samé vychytávky....čajový rituál v lese, pečené zemiaky pripravované v mikrovlnke....techno-GUN KATA prestrelka (ako odkaz na Equilibrium-2002). Americký hipec tu zastupuje, 50 Šiling...neger čoby Ghitlerov osobný DJ, haha. Ani na všade prítomných aziatov s foťákmi v ruke, sa tu nezabudlo :) Tiež tu máme naci-McDonald´s :D A náš špion napustí svoju radistku Ziľku, a dozvie sa to na romantickom pikniku, medzi pohármi vodky (vodka je predsa ruský šampus :)) a jahodami :) dozvedeli sme sa, aj ako môže vzniknúť kruh v obilí, v tvare kosáka a kladiva. Šurenberga má zlikvidovať elitný nemecký robokopický žoldnier...Železný Hans :) Radistku mučia...strihaním jej blond vlasov, ach. Nakoniec samozrejme emigrácia smer Šengenský priestor---treba odstrániť morálne zásady, a prehliadať všetky znaky 3.ríše...a môžete sa parádne zabaviť ;-)) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Kromě jiného se ve filmu objeví parodie na Supermana. A když Zina (Anna Semenovič) vymění na Měsíci americkou vlajku za ruskou, tak zazní věta: „Houstone, máme problém.“ (noelcoward73)

Reklama

Reklama