Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Yoss 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia Prison Breaku porodili koniec serialu. Lenže ide o pôrod s výraznými komplikáciami a rozhodnutiami na poslednú chvíľu v štýle: len aby sme to už mali za nami, divákov nám ubúda. Mám pocit, že by sa nič nestalo, keby Prison Break zakončili po prvom Michaelovom úteku z väzenia a vtedy by to bol jeden z mojich najobľúbenejších seriálov vôbec. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Final Break lepší než jsme čekali, ale přece jen s nádechem něčeho zbytečného. Závěr nemá v sobě zmatky a neuvěřitelné zvrat(k)y jako konec čtvrté série, ale přecejen cítíme, že už to není ono. Nostalgické vzpomínky dají zapomenout na ty nesmysly, jímž jsme byli v závěrečných epizodách vystaveni. Konec dobrý všechno dobré. Jen si tak říkám, to Scofield taky nemohl napoprvé utéci již během prvního dílu? :-) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

We're free now. Finally. We're free. Fanoušci neustále fňukali nad čtvrtou sérií a když už se alespoň v těchto dvou dílech seriál vrátil ke kořenům, stejně se jim to nelíbí? Nad některými komentáři opravdu zůstává rozum stát, zdejší uživatelé by si měli ujasnit,co vlastně chtějí:)).. Každopádně Final Break mi připomínal první série; když se děj odehrává ve věznici, tak je to zkrátka nejzábavnější a nejnapínavější. Mrzí mě jen ten smutný konec, který jsem patřičně prořvala:)) Ráda bych nakonec ještě zmínila skvělé výkony W.Millera (Michael),A.Nolasca (Fernando),W.Fichtnera(Mahone),nebo J.L.O'Keefe (Gretchen),bez jejich skvěle zahraných postav by to zase taková droga zřejmě nebyla:) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Final Breakom sa skončila jedna éra, éra seriálu, ktorý mal nakročené ku kultovosti ale neschopnosťou skončiť v pravý čas sa o ňu pripravil a očakávané zrušenie po 4 rokoch bolo pre neho skôr vykúpením. Hlasy producentov, že radi skončia v najlepšom, už azda nebral vážne takmer nik. Final Break je v podstate zbytočným a vykonštruovaným dovetkom, bez ktorého by sa seriál zaobišiel ale aj napriek halde logických chýb a nezmyslov mu nemožno uprieť po dlhšej dobe konečne svižné tempo a občas veľmi príjemné závany nostalgie, pričom pochváliť možno aj samotné uzavretie príbehu. Najviac určite poteší skalných fanúšikov, ktorým stačí vidieť starú zostavu v úlohách, ktoré im najviac sedia, zvyšok prahnúci po skutočnej kvalite si radšej pustí takmer bezchybné začiatky. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Super poslední dvě epizody čtvrté série, které sice nebyly to nejlepší, co nám seriál za celou dobu nabídl, ale kdo si tenhle seriál zamiloval, tak to bude pro něj stejná paráda jako všechny předchozí díly. PS. V té době co to vyšlo museli všichni skákat radostí aspoň za ty poslední dvě epizody a brát to jako takové rozloučení se seriálem. Lepší 4* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama