Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série Prison Breaku byla výsměchem všem, kteří si seriál oblíbili. Rozplizlá a mělká jak Balaton a natahovaná jak špageta Lady a Trumpa. Zakončení bylo pro akční příběh víc než neadekvátní. Tak trochu jsem do Final Breaku vkládal důvěru, že to nějak zalepí, ale chyba lávky. Je sice pravda, že Útěku z vězení vždycky nejvíc slušel pokus o útěk z vězení (trochu polopaticky tím říkám, že první a třetí série měla největší koule), ale průšvih je opět ve stopáži. Jako by si tvůrci řekli, že když tak dlouho natahovali seriál, u filmu to udělají přesně naopak. Zkratkovitý, nelogický a bezradný příběh budiž výsledkem. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

947. hodnocený film: Tak tady se to už zamotalo příliš a i když bych měl zvolit jednoznačně nižší hodnocení, musím hodnotit takto, protože tento "díl" je součástí fenomenálního celku, který zůstane navždy v mé mysli. 5* mu tedy dám, i když přiznávám, že jsem ovlivněnej celou sérií, která mě fakt dostala. 5* ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Obstojný dovětek k seriálu, kde se využilo nápadu ženského vězení(původně zamýšleného jako spin-off Cherry Hill). Na rychlosti, v jaké se všechno vyvíjí, jde poznat, že normálně by si vystačili i na celou sérii. Zvrat za zvratem nás tak udrží v pozoru, ale v duchu slabé 4. série to už zkrátka není ono. Ostudu si Final Breakem ale neudělali, na konci si určitě leckdo pobrečí :). ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama