Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Super poslední dvě epizody čtvrté série, které sice nebyly to nejlepší, co nám seriál za celou dobu nabídl, ale kdo si tenhle seriál zamiloval, tak to bude pro něj stejná paráda jako všechny předchozí díly. PS. V té době co to vyšlo museli všichni skákat radostí aspoň za ty poslední dvě epizody a brát to jako takové rozloučení se seriálem. Lepší 4* ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejná zbytečnost jako (minimálně) poslední dvě série. Samotná zápletka je hodně zcestná a z prstu vycucaná, i když to už asi nikoho u PB nijak zvlášť nepřekvapí. Ale stejně jako u většiny předchozích dílů, tak ani zde jsem se ani na chvíli nenudil a celé to moc pěkně odsýpalo. Takže nakonec alespoň ten jeden palec nahoru dám (i když jen velmi opatrně a skoro i nerad). Hlavně, že už je definitivně konec, to natahování už bylo skutečně nesnesitelné... 50 % ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama