Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejná zbytečnost jako (minimálně) poslední dvě série. Samotná zápletka je hodně zcestná a z prstu vycucaná, i když to už asi nikoho u PB nijak zvlášť nepřekvapí. Ale stejně jako u většiny předchozích dílů, tak ani zde jsem se ani na chvíli nenudil a celé to moc pěkně odsýpalo. Takže nakonec alespoň ten jeden palec nahoru dám (i když jen velmi opatrně a skoro i nerad). Hlavně, že už je definitivně konec, to natahování už bylo skutečně nesnesitelné... 50 % ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

We are free now, finally, We are free! Tato slova jsem neslyšeli v celém seriálu a konečně jsme se jej dočkali. Je prostě paráda, že seriál začíná únikem bratrů, nyní vše končí únikem Sáry. Film to není nijak dokonalý, ale pro mě to je ukončení dlouhé ságy Prison Break a tak své hodnocení zvedám. Hodně nejasných věcí, jako jak to že už Sáru nestíhají, proč to Morrigan udělala, to se budem ještě dlouho ptát, ale hlavní je, že to všechno (skoro) dobře dopadlo. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(29.5.2009) no co,aj ked bolo klasicke ukoncenie serialu velmi sladke,podla mna bolo lepsie ako toto "bonusove" ukoncenie. ved uz boli vsetci raz vo vazeni tak musela byt aj sara no nie? davam 3, vzhladom na to ze sa to hodnoti ako samostatny film..inak serial 5* ... proste ziadny serial ma tak nedostal....ani 100x viac natahovany THE LOST,v ktorom je jedno ci jeden dva diely vynechate..(idem dopozerat aj ten) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno