Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

JayZak 

všechny recenze uživatele

Obstojný dovětek k seriálu, kde se využilo nápadu ženského vězení(původně zamýšleného jako spin-off Cherry Hill). Na rychlosti, v jaké se všechno vyvíjí, jde poznat, že normálně by si vystačili i na celou sérii. Zvrat za zvratem nás tak udrží v pozoru, ale v duchu slabé 4. série to už zkrátka není ono. Ostudu si Final Breakem ale neudělali, na konci si určitě leckdo pobrečí :). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

Reklama

frolish 

všechny recenze uživatele

Pocas totalneho "zhovadovania" serialu v druhej polovici stvrtej serie som sa modlil, aby bolo aspon zakoncenie dostojne, take, ake si vynikajuce prve dve serie zasluzia. A musim skonstatovat, ze sa mi to viacmenej splnilo. Skvela atmosfera z prvej serie sa sice uplne nevratila, no zaverecne dojimave sceny na mna zaposobili naplno. Velmi solidne zakoncenie mojho najoblubenejsieho serialu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení seriálu, který se octnul na samotném vrcholu, aby pak následovalo několik zemětřesení, načež se opět zvedl... :-) Prostě jako na houpačce, ale kvalita se upřít nedá... A ikdyž už budete mít všech pokračování plné zuby, po tomto díle vám bude toho finálního breaku sakra líto... :-( 80% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama