Reklama

Reklama

Rytíř Lancelot je nejsilnějším, i když ne nejbystřejším bojovníkem v království krále Günthera. Je zároveň osobním strážcem krásné princezny Herzelindy. Když ji unese nepřátelský a tajemný Černý rytíř, král vyšle Lancelota spolu s bývalým zločincem, který rytíře zná, na záchrannou misi s cílem princeznu zachránit. Lancelot začíná cestu, během které na něho čeká několik překážek a ostatní si způsobí sám… (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Kdo tomuhle dá hodnocení jedné nebo dvou hvězdiček, tak nemá smysl pro humor nebo ten humor prostě nechápe nebo nechápe vůbec nic. "Třeba bude jednou našemu království vládnout královna, která má účes jako ty." To mě prostě naprosto rozsekalo. Film je natřískaný geniálními vtipy, narážky na imigranty (a na kebab), ale chápu, že zabedněnec nepochopí. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Komedie? Tak to vážně nic moc, i když jsem se několikrát vážně zasmál. Hluboký fantasy snímek? Kulisy by se daly použít, ale taky dost těžko. Slušná pohádka bez diváckého zaměření? Asi tak bych to nakonec popsal. Epické zpomalení záběrů se obvykle používá pro dechberoucí dramatickou scénu, nebo aby něco naprosto zesměšnili. V tomhle filmu se nepoužívaly ani pro jedno. Co jsem zvláště nepochopil, hlavně v začátku, byly prostřihy různých záběrů, ze kterých jsem neustále cítil, že se něco musí pokazit, ale nic se nestalo. Tak hvězdu navíc za narážku na Merkelovou. A princezna byla překvapivě k zulíbání. ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Uff, toto nieeee :D. Film v pohode, príbeh priamočiary a trošku aj milý :), ale nebavil :-/. Sem-tam som sa zasmial, bolo zopár odkazov na súčasnosť, niekedy sa mi to pomaly podobalo až na Shrek-a v niektorých veciach, kde boli zahrnuté "moderné vymoženosti", resp. odkazy na ne. 2* za skvelú hviezdnu výpravu (Til Schweiger, Udo Kier, Tobias Moretti, Justus, a mnohí ďalší :), ktorých mám fest v obľube). Verím, že deckám by sa táto komédia páčila :) (niekto už v komentároch naznačoval Herbig-a, a veľmi trefne, mne totiž film trošku pripomenul Manituovu botu, ktorú práve Herbig režíroval :)). Pozretie neľutujem, na vypnutie a drobné pobavenie ok :), ale druhýkrát nemám v pláne ;). ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

V deštivém odpoledni mě nalákal historický film. Ale ouha! Byl německý, snad to měla být crazy komedie a ještě k tomu pro teenagery. Vydržel jsem pouze do středověkého koncertu, kde princezna trsala při vystoupení skupiny New Kids on the Block a před vypnutím jsem ještě stačil zahlédnout, jak ožralý rytíř poblil princezně šaty. Němci mají opravdu zvláštní smysl pro veselou historii i pro masové přemísťování národů. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jestli si neco z lonskych vanoc pamatuju, tak je to tahle naprosto silena pohadka, ktera rozhodne neni pro deti a hodlam si ji skutecne stahnout, neb je to neuveritelna pokladnice hlasek, u kterych jsem se nekolikrat ujistovala v televiznim programu, ze se skutecne divam na pohadku. Kde jinde muzete videt, jak si ho chce Lancelotuv kamos vyhonit nad obrazkem jeho mile a Lancelot prichazi o panictvi v primem prenosu u lehkych dev, aby se svoji princeznou (fanynkou prestarlych New Kids on the Block, kterou doprovazi na jejich koncert!) vedel, jak na vec.... A abych nezapomnela, Lancelot ma sestrih Merkelovy :) Nebudete verit, ze to mysli vazne! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Portál southdeutsche o filme napísal: „Trápna prehliadka celebrít: Til Schweiger odmietol nenávideným kritikom predpremietanie svojho nového filmu. Nie bezdôvodne. …Banálne gagy a primitívna groteska ... Film je presne taký chabý, ako to vyplýva už s jeho traileru.“ (Arsenal83)
  • Nemecká organizácia Film and Media Rating FBW vo Wiesbadene udelila filmu hodnotenie „Hodnotný“. (Arsenal83)
  • Til Schweiger o vzniku filmu: „Nápad na film prišiel od mojich detí, ktoré chceli, aby som natočil film pre deti.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama