Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Naleštěně metroušská verze HEAT, ITALIAN JOB (dokonce scéna přepadení je okatě okopčená) a dalších podobných. Paul Walker jako tradičně poslední dobou spíš v pozadí. V popředí naopak (na můj vkus) trošku moc namachrovanejch neartikulujících nigga-gangsta frajerů (včetně toho, co údajně mlátil "chudinku" Rihannu), ale jinak co chtít víc? Snad jen tu vyfetovanou digitální kameru ala Michael Mann si mohli odpustit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavnej akčńák napěchovanej parádními herci s příměsí dobře napsaného scénáře a slušného děje. Kde je chyba? Tak určitě trochu v situaci "podobnejch už bylo" a potom také v podivném konci, který zůstal nepřímo otevřený. Tohle by bylo za mě pořád na čtyři, ale silně mě zklamala přestřelka v hotelu. Já chci slyšet kulky a ne písničku. Ještě k tomu ne moc dobře vybranou. To se pánům ve vedení fakt nepovedlo. Potom taky dabing je celkem na hovno. Hlavně mladý padawan Anakin má hlásek jak adolescent po koncertu Rytmuse. No nic, i tak se pravděpodobně celkem pobavíte. 60% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená gangsterka. Partička hlavních zlodějů vybrána dobře. Walker a Dillon opět nezklamali a Zoe Saldana byla fakt sexy (škoda, že nedostala více prostoru). Filmů o bankovních lupičích bylo natočeno hodně, k nejlepším řadím Bod zlomu nebo The Town (Ben Affleck), ale i tento nebyl špatný. 4 hvězdičky dám, protože jsem se dobře bavil a líbila se mi ta přiměřeně chaotická kamera. 75% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Co si budeme povídat, tenhle film nepřináší nic nového. Při jeho sledování si častokrát řeknete "hele, tohle už jsem (ne)jednou viděl někde jinde", ale to je fuk, protože vám to dojde až deset minut poté. A proč? Protože tenhle film chvátá dopředu jako nadopovaný Usain Bolt. A znáte to, když se moc rychle pohybujete, tak nemáte čas ani na to zamyslet se, že to je vlastně úplná blbost. Nicméně ta blbost má charismatického Idrise Elbu a krásku Zoe Saldanu (která zde má menší prostor, ale i tak vás stačí okouzlit). O herectví Matta Dilona a Paula Walkera raději pomlčím (aneb jeden výraz po celý film, klobouk dolů, to je taky jistá forma herectví). Takers jsou jen chutnou jednohubkou, která do vás spadne, že si to ani neuvědomíte, ale nezanechává ve vás nic, takže si pravděpodobně nebudete chtít přidat (tím myslím ten otevřený konec). 60 %. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)
  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)

Reklama

Reklama