Reklama

Reklama

Krvavý tábor

  • Austrálie Turkey Shoot (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka třech mladých lidí se v blízké budoucnosti dostává do koncentračního tábora, kde má být napraveno jejich smýšlení o politickém vedení státu a jejich údajné kriminální chování. Po příjezdu však hrdinové zjišťují, že tábor je spíše takovým zábavním parkem pro skupinku „zazobaných“ a sadistických šéfů. Jedinou šancí, jak se z tábora dostat dle regulí, je přežití v údajném lovu na lidi, tzv. "TURKEY SHOOT". Hrdinové filmu se buď dobrovolně přihlásí, nebo jsou k této "hře" donuceni. Začíná neuvěřitelný hon, situace plné zvratů a boj o holé životy. Dovoleno a možno je naprosto vše… (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Po mnohych rokoch repete a stale dobre. V rannom detstve som si uzival zakazane ingrediencie, teraz po rokoch s usmevom na tvari zas prichadza poznanie, ze viacero napadov z tohto exemplarneho prikladu 80´s B-cka v trashovom podhubi, neskor bolo videnych v znamych akcnych filmoch aj A-ckoveho razenia. A v ustrednom hudobnom motive je v pozadi grif, ktory je velmi,velmi podobny hudobneho motivu v Rambovi (hlavne v Part II.). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Australská srandička. Totalitní režim, nápravný tábor plný 'deviantů', kterým je cpáno heslo svoboda je poslušnost, poslušnost je práce, práce je život. Kdo neposlechne, bude po zásluze potrestán. Buďme svědky nové kratochvíle smetánky a místních dozorců - lov na pětici vybraných vězňů. Film je přesně takový, jak zní zápletka, tedy správná, mírně brakovitá zábava, tak jak to máme rádi, přitom ale i hezky natočená. Brát. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Několik prokliků a náhod mě dostalo až k tomuto filmu. Kdo viděl: Zabij, nebo budeš zabit, tak je to vlastně něco podobného. Jen místo nabušenejch hovádek se tu lesem prohání 5 smrtelníků. Někdo je smrtelný více a někdo méně. Jedná se o poměrně krvavou podívanou. Pochopitelně to berme z pohledu té doby. Ale usekaný končetiny, zakrvácená těla a dalších "lahůdek" je tu dost. Ono raděj ani neřešit jak by film vypadal dnes. V době kdy kapka krve už je brutalita a ženské prso porno... No každopádně pohodových 60 procent. Lov začíná. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Australský brak, kde si ve vězení budoucnosti nejprve smetánka s mukly hraje na loveckou sezónu a posléze muklové s bachaři na válku. Hlavní atrakcí je zde násilí a exploatovaným prvkem sadismus bachařů a sociálně privilegovaných lovců. Tuctovou zábavu ozvláštňují požitkářsky zvrácené herecké výstupy na straně záporáků a několik absurdních nápadů, které mohly vzniknout snad jen při opileckém brainstormingu nad scénářem (vrcholem je postava podobná vlkodlakovi). ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo na celkom solídny exploiťák v pracovnom tábore, no potom sa to akosi posralo. Pridávania komediálnych prvkov, rôznych srandičiek a blbostí sa mi vôbec nepáčilo. Gore aj herecké výkony obstáli veľmi dobre, k tomu vraždy sú celkom vynaliezavé a občas prekvapia, no dej je niekedy trochu nudný. Škoda, že si tvorcovia vybrali smerovanie komédie, keď z toho mohol byť tak super exploiťák ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Původních 44 natáčecích dní bylo zkráceno na 30. (Cheeker)
  • Producenti na poslední chvíli přišli o 700 000 amerických dolarů z celkového rozpočtu 3 200 000 dolarů, když velký investor od projektu couvnul. (Cheeker)

Reklama

Reklama