Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

char_t 

všechny recenze uživatele

"Berem si smajlíka s sebou." - "Je hezký vidět, že jsi pořád vůl!" - "Hezká kravata." Dobrý dialog, že?! Btw, geniální plán - znát budoucnost, jít do kasína, a na tři pokusy vyhrát tři jackpoty. Vůbec to není nápadné. Nejbéčkovitější béčko - nepamatuju film, který by byl tak stupidní a naivní, ale zároveň tak hloupoučce zábavný :-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Východní křídlo. Hlavní automat......... Dostávat sms a podle nich vydělávat prachy je prostě pohoda. Druhá stránka věci je pak ten, kdo o prachy přichází. Bude prostě naštvanej. A další věc, kdo to vůbec posílá a bude za to něco chtít ? Děj se záhy zdramatizuje a toto napětí zůstává skoro po celou dobu snímku. CITÁT - To je ale šašek......... Přeskakování ze státu do státu má za následek i velkou část děje odehrávajícího se v Praze. Akčnější část se pak odehrává v Rusku. DIALOG - MAX PETERSON ( Shane West ) : Autoškola v FBI ? JOHN REED ( Ed Burns ) : Dětství v Brooklynu........... A finále se odehrává v USA. CITÁT - ......ti, co dají do počítače všechno a pak nad ním ztratí kontrolu ?......... Pohodový snímek s námětem, co by se mohlo stát, kdyby se vám zbláznil počítač a chtěl si žít svým vlastním myšlením. Ve filmu si zahrál i Ving Rhames jako Dave Grant. CITÁT - Nenechte se chytit........... ()

Reklama

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

Film, který je naprosto důstojným představitelem svého žánru. Paradoxně bych filmu vyčítal něco úplně jiného, než většina kolegů zde a tou je samotná zápletka týkající se toho "Kdo/Co" a takovou tu old school naivitu, ale zdaleka mu to vytýkat nehodlám, neboť film netrpí samoúčelnou překombinovaností, jednotlivé části do sebe zapadají, akce je slušná a film má celkově dobrou atmosféru starších podobných konspiračních akčáren typu Enemy of State. Byl jsem velice spokojen a normálně bych za to dal slušné a velmi silné tři hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že je tu film silně podhodnocen (minimálně 60% si zasluhuje) dávám čtyři, s tím že na kokoty typu Livingdead začínám být už poněkud alergický. Ještě jednou zdůrazním, že mě film opravdu potěšil a znovu ukázal, že hodnocení na ČSFD se spolu s rostoucí základnou rádobyznalců filmu, tj. fakanů, kteří mají nakoukáno tak padesát filmů, dostává do křížku s realitou, protože díky tomu hodnocení jsem zhlédnutí filmu několik měsíců zbytečně odkládal a býval bych se možná natrvalo ochudil a velmi dobrý zážitek ze svižného filmu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Echelon je ten typ filmu, ktorý sa hodí na večernú párty v byte, kde ho spoločne sledujete jedným očkom a zabávate sa na jeho záporoch. Napríklad že Burns, Rhames alebo Sheen už hrajú v každom béčku, že jeden ruský taxikár je šikovnejší hacker ako tisícky júes geekov v júes tajných službách a keď sa len tak prechádzate po Moskve, tak jedine na Červenom námestí. Aby sa zorientoval aj jednoduchý divák. A tak ďalej a tak podobne. Prípadne prečo tu potom nie je aj Kinsley. Bohužiaľ som film videl sám a tento pôžitok mi bol odoprený. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet ikeď ani zďaleka nie originálny. Tempo je však svižné, dej je síce predvídateľný, ale až tak to pri pozeraní nevadí. A dialógy, tie patria k tomu slabšiemu vo filme. Celkovo však tento mierne podpriemerný ( nízkorozpočtový) snímok nie je zlý, teda ak to beriete ako takú akčnejšiu oddychovku....**/*** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama