Reklama

Reklama

Nejlepší úlovky Austina Stevense

(TV film)
  • Velká Británie Most Striking Moments
všechny plakáty
Velká Británie, 2004, 87 min

Hrají:

Austin Stevens

Obsahy(1)

Austin Stevens se o exotické a nebezpečné živočichy zajímá od dětství. Má třicetiletou praxi herpetologa a posledních deset let si vydělává na živobytí fotografováním zvířat. Ze své základny v jižní Africe vyráží do všech koutů světa, aby fotografoval nejvzácnější a nejnebezpečnější pozemské živočichy. Uštknutí kobrou, zápas s krajtou, boj na život a na smrt s anakondou velkou, výprava do zimoviště jedovatých hadů nebo útok slonů afrických. Film Nejlepší úlovky zachycuje nejpozoruhodnější a nejnebezpečnější setkání se zvířaty, jakých jste kdy byli svědky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

neithusak 

všechny recenze uživatele

"Snake man" (hadí muž) Austin Stevens v tomto dokumente prezentuje veľmi pútavou formou svoje najlepšie momenty s hadmi. Každé stretnutie je divákovi priblížené dopodrobna a takmer pri každom bojuje Austin o život. Všetky tieto boje sú prestrihané komentárom v ktorých Austin rozoberá, kde spravil chybu a kde mal zas obrovske štastie. Velmi pútave, niekedy až mrazivé. "I have been bitten, God!" (Bože, uhryzol ma!) ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Pohled na nebezpečná zvířata opravdu pěkně zblízka.Ovšem pan Stevens svými kecy o nebezpečí a klaustrofobii navodí například napínavou situaci,kde vleze do díry za dvaceti chřestýši,to bych vždycky tek.A s dokumentem to má společnýho asi něco mezi večerníčky V.Chaloupka a Záhadou BlairWitch. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se objeví hadi, jako například anakonda velká, chřestýš texaský, krajta mřížkovaná, užovka brazilská, kobra královská a další. (MeanWhile)

Reklama

Reklama