Reklama

Reklama

Svatební noc

(TV film)

Komedie o splnění toužebného přání. Nadsázka je jedním z typických prostředků komediálního žánru. V dějinách dramatu se s ní velmi často setkáváme. Jak s ní dokázal pracovat scenárista Mirko Stieber a režisér Ján Roháč se můžete podívat v komedii z roku 1970 ve hvězdném obsazení – R. Hrušínský, J. Somr a I. Janžurová. A jak to všechno začalo? Dva muzikanti – houslista a klavírista – konečně uspořádali vlastní koncert. Ten dopadl dobře, a tak se rozhodnou úspěch oslavit po svém. Jeden z nich poslal ženu z domu a zjednal prostitutku, aby si užili „svatební noci", od níž si slibují nevídané zážitky... (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

Víteček 

všechny recenze uživatele

V rámci podobných televizních komedií rozhodně vyšší nadprůměr. Nejspíš proto, že to tentokrát není zase nějaká hloupá rodinná situačka, kde se v dysfunkční domácnosti hádají buď manželé, rodiče s dětmi nebo nejhůře všichni dohromady. Místo toho tu máme dva muzikanty a jednu lehkou děvu, kterou si sice zaplatili, ale ani tak moc jí vlastně nechtějí. 75 %. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Skvělá TV komedie o dvou hudebnících, kteří si pozvali k sobě do bytu na večírek profesionálku. Tenkrát tam byla k mání za 400,- Kčs. Herecký koncert Hrušínského, Somra a Janžurové. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Lehce stravitelná skladba na téma tří výborných herců, dvou místností a o jednoduchém ději, který nemá čím překvapit, snad jen výbornou prací, kterou trošku atypicky odvedla hudba velikánů J. S. Bacha a Antonína Dvořáka. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Lehká minikomedie zahraná trojicí skvělých českých herců té doby, kteří příběh o mužské nemohoucnosti povyšují nad jeho samotný text. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

O jedné té "Takové" a dvou erotických teoreticích, kteří ovšem skvěle ovládají své nástroje."tak kdo pude první...nebo...chcete oba najednou??". Po stránce sexuální velmi otevřený snímek, i když Janžurka ani nerozepne celou blůzku. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Nevím, toto snad nelze nepatří do žánru komedie. Je to poněkud nahořklé a myšlenkově až trapné. Hrušínský je mimořádný herec, ale zde ve slabém a celkem předvidatelném scénáři. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Já jsem ještě nikdy žádnou...takovou...neviděl. – Já taky ne. Dva muži a jedna žena. Dva hudebníci a jedna profesionálka. A samozřejmě vidina žhavého večera plného vůně, vzrušení a vášně. Skromný, ale o to působivější herecký koncert Rudolfa Hrušínského, Josefa Somra a Ivy Janžurové. ()

helianto 

všechny recenze uživatele

"Vy jste moc krásná. Vy jste tak krásná jako moje žena..." Když to nejde, tak to prostě nejde... :o))) Koncert pro dva hudebníky a jednu profesionálku... ;o))) "Ráno přijde Božka, přitiskne ke mně ty svoje studený nohy a řekne, spi, ty mamute..." :o))) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úsměvná záležitost, taková roztomilotina.. Pánové Somr a Hrušínský to rozehráli fantasticky, velké plány, přípravy, těšení i nervozita z návštěvy jedné placené dámy.. Ovšem při příchodu Ivy Janžurové mi spadla brada, moc jí to slušelo a v roli šlápotky byla jedním slovem báječná.. A to vše za doprovodu překrásné hudby, tedy u mne spokojenost.. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

O tom, jak není lehké zhřešit, je-li člověk slušný a nezkušený. Vynikající komedie, cudný film o hříchu. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Dva přátelé hudebníci (Rudla Hrušínský a Pepa Somr) si do bytu pozvou prostitutku (Iva Janžurová), aby jí pořádně naložili :D. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Za cenu vskutku lidovou Kčs 400,- je v této televizní mikrokomedii k mání lehká děva. Vězte ale, že se vám dostane zábava nejlepšího kalibru! ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Malé noční komorní trio v decentní etudě o hříchu-nehříchu. Černé punčochy, dekolt rozepnutý. Placená společnice (slečna Večernice) a dva pánové odhodlaní k jednomu necudnému konání. ()

Reklama

Reklama