Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

Sten-li 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od Trablí v ráji nečekal vůbec nic, můžu říct, že se na to koukat dalo. Co mě však překvapilo a zklamalo byl Jean Reno, k natáčení tohoto snímku se musel upsat snad jen kvůli těm nádherným ostrovům, kde se příběh odehrával, jinak si to nedokážu vysvětlit. Pár vtipných momentů se našlo, jinak však až na překrásné prostředí nic věhlasného. Chtěl jsem dát hvězdy 3, ale poté sem si řekl, že by to nebylo fér vůči ostatním mnohokrát lepším filmům, které jsem třemi odhodnotil... ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Americká klasika .. v tom horším slova smyslu. Nesympatiční sádelnatí amíci bez špetky smyslu pro humor mají sexy manželky, kupu rodinných problémů, o kterých vědí či na ně později vybafnou, ale bychom to zároveň nějak vyrovnali, tak řekněme, že mají pořádně nadité peněženky prašulema. To se to pak jezdí na dovolenou jak z pohlednic. Sakra, vždyť tohle nemá s realitou nic společného .. tohle není pro nás Jugoslávie : ) Kdyby se tam na tý filmový rekreaci člověk s nima aspoň trochu pousmál, jenže je to nuda. Pozitiva se hledají těžko, člověk se může maximálně kochat tou krásně azurovou vodou, chatkama na pláži a pískem, který všem určitě lezl i za trenky. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Toto sa stalo už nespočetne veľa krát. Zobrali sa herci, ktorý predstavujú elitu na poli humoru, potom sa zoberú krásky, ktoré v exotickom prostredí dokážu mužskému publiku nahrnúť krv tam kde treba, a zakončí sa to tak, že do každej scény dáme niečo humorné a aj nejaké to posolstvo. Čo na tom, že skôr ako vtipný, je film trapný. Všetci herci doslova masturbujú nad svojou úžasnosťou v predchádzajúcich snímkach a takto prehrávať som ich ešte nikdy nevidel. A nechápem ako sa môžu v komédií o vzťahoch objaviť CGI efekty! Táto mdlá fraška je niečo tak strašne zbytočné a úbohé že po skončení naozaj budete ľutovať, že ste tomu vôbec venovali dve hodiny svojho života. Strata času. Film bez vkusu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $109,205,660Tržby Celosvetovo $172,450,423Tržby za predaj DVD v USA $38,155,474 //počet predaných kusov 2,477,598║ Ako dovolenka za $70miliónov"!!!" fakt zaujímavé, otrasný dej, suché gagy, .... zbytočnosť ako mraky. /35%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nuda v raji. Film s výborným komediálnym potenciálom a hviezdnym hereckým obsadením dopadol priemerne. Bohužiaľ. Komediálnych prvkov je minimum a práve množstvo zaujímavých hercov nedostáva toľko priestoru,ako by si zaslúžilo. Zníženie počtu hercov aspoň o jeden manželský pár, by snímke jednoznačne prospelo. A Jean Reno pôsobil vyslovene trápne. Skoro mám pocit, že herci a celý filmový štáb pojali tento film ako dovolenku a z pláže si odskakovali na nakrúcanie. Hlavným hrdinom tohto filmu nie sú ani herci, ani režisér,ani úbohý scenárista, ale krásne prostredie. Človeku sa až nechce veriť, že niečo takéto môže existovať. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama