Reklama

Reklama

The Wicker Tree

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Děj filmu se zaměřuje na osud texaské popové hvězdy Beth (Brittania Nicol) a jejího kovbojského přítele Stevea (Henry Garret). Oba dva jsou silně oddáni evangelické církvi a vydají se šířit slovo boží do Skotska. (Mr.Hudson)

Videa (2)

Trailer

Recenze (12)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Wicker Tree“ není horor, to v první řadě. Ve druhé řadě to není ani dobrý film, protože vlastně ani pořádně nezjistíte, proč tohle máte sledovat. Hardy remakuje sám sebe, podává příběh nově, ale naprosto nevkusně a bez myšlenky. To, co jednou řekl, už řekl, tímhle nic nové nepřidal. I když finále vypadá jinak, ve skutečnosti takovým není a jede se pořád s jednou myšlenkou. Jen je to celkově prostě špatné. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

A co to do háje tohle... To vážně natočil ten samý tvůrce, co v sedmdesátém třetím natočil Rituál aka proutěného muže aka Vicker man?! Způsobila to snad senilita, židozednářské spiknutí, nebo snad neautorizovaná lobotomie prováděná Skotským Igorem za pomoci plastové lžičky, klacíku od nanuku a vycpané vačice z Bulhar? Děj je příšerná dementnost, paherecké výkony královská odpornost a celé veledílo je obludnost velikosti Grónska. Vážně nechápu, kdo do toho byl ochotný nacpat byť jedinou penny a je mi upřímně líto, že do tohohle nesmyslu byl uvrtán i sir Christopher a to dokonce před nechutným zeleným plátnem. Třikrát fuj a mohutný odpad. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Spíš než o pokračování jde o jinou variaci na stejné téma. Děj velmi kopíruje původního Wicker Mana a obsahuje mnoho odkazů pro znalce (a poněkud násilně vlepené cameo Christophera Lee o délce asi 30s). Jen je to po všech stránkách horší a schází tu moment překvapení. Prostě je to něco jako S. Darko. Do hlubin amerického Rituálu to má ale stále ještě daleko. A jedna z písniček je fakt pěkná (bohužel je jich tu mnohem méně). ___ btw uživatelé ricci.s a topr harley (kteří ani jeden neviděli původní film) jsou až groteskním příkladem nepochopení pointy filmu. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Dvojice texaských kacířů přijíždí v náhlém hnutí náboženské touhy kázat do Evropy pravou víru... co může následovat? Prozření, úspěch nebo krutá smrt? Místy špatně zahraný, v závěru zbytečně natahovaný a překombinovaný thriller, který budí jisté sympatie tím, že se alespoň zdánlivě pokouší nepřiklonit ani na jednu stranu sporu zcela a jasně. Finální scéna má jistou náladu díky použití barbarských kostýmů a zajímavě provedeného "wicker tree", ale atmosféru původního snímku už se navodit nepodařilo. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, blbé, stupídne, pobožné, dementné, zdĺhavé, bez atmosféry, bez napätia, plné debilných kecov, a s hororom to nemá absolútne nič spoločné. Musel som to dať zrýchlene, ináč by som ohrozil nie len seba, ale aj nábytok. Ešte je len január, ale toto bude u mňa na milión percent MEGASHIT tohto roka!!! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama