Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

5.6.2010 ~ Stereotyp, odcizení, ztráta komunikace, podezíravost. Bylo mi slibováno životní partnerské drámo, dostalo se mi kvalitní hlouposti. Buď jsem čekal až moc, nebo je to vážně tak pokoněná šance. Já vám pořádně ani nevím. ~ Julian Moore a Liam Neeson jsou už nějaký ten pátek manželé a mají už lehce odrostlého syna. Julian je gynekoložka, Liam vyučuje něco okolo hudby kdesi trochu daleko a domů tak jen létá. Tihle dva už mezi sebou "to něco" jaksi ztratili. Příběh začíná ve chvíli, kdy má Liam přijet domů na jeho tajnou oslavu narozenin, kterou Julian nachystala, ale zavolá, že nestihl letadlo a přejede mnohem později. Druhé ráno najde v Liamově kapse Julian telefon se znepokojující MMSkou, která ji přinutí přemýšlet nad tím, jestli je stále tou jedinou, pro kterou Liam dýchá. Nějakou dobu sleduje manželovy reakce na mladší a přitažlivější objekty a nakonec přistoupí k něčemu, co by před nějakou dobu ji samotnou ani nenapadlo. Už nějakou dobu totiž tak trochu naráží na jednu noblesnější kurvičku, Chloe, a rozhodne se jí zaplatit za to, aby zjistila, zda manžel možnost ustojí. Narazila ale na trochu špatnou dívku (dívku?), která do svým milostných pletich zahrne víc než jen Liama. ~ Námět to kupodivu není špatný, herci víc než obstojně hrají a snaží se (speciální hvězdička za Julian) a některé obrazy se povedly, ale jako celek film nefunguje. Má to hodinu a půl, hodinu se nic moc neděje, pozvolný rozjezd příběhu, a zbývající půlhodinu se toho zase děje až moc. Z dramatu se to zvrhává do thrillerova, kde to už ale trochu ztrácí pevnou půdu pod nohama. Tu úvodní hodinu jsem zjistil, že nemůžu sedět a koukat, že u toho musím i něco dělat, jinak vykvetu, a ke konci už mi to začínalo připadat přitažené za vlasy. Navíc se příběh má točit okolo mlaďounké krásné kurvičky, bohužel pro film, pro mě byla větší kočka i padesátiletá Julien než, poněkud "pulčí" Chloe aka Amanda Seyfried. ~ Jednoduše, tohle drámo mnou jen proplulo a zanechalo za sebou jen stopy velmi dobré Julien a poněkud minimalistického Liama. Škoda, zrovna od tohohle jsem čekal víc a tomu modrému hodnocení na ČSFD se mi nechtělo věřit. Už věřím. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Na Chloe jsem se těšila (trailer jsem viděla asi desetkrát) a je to vynikající film, skvěle obsazený (největší kus práce odvádí skvělá Julianne Moore, Amandě stačí jen zamrkat a má hotovo...:), ale superlativy končí u velkého finále, které vypadá jako scénáristova (v tomto případě scénáristky) útěk z rohu, kam ho příběh dohnal. Ale tahle historie už od začátku spěla k něčímu neštěstí...P.S: Francouzskou inspiraci Nathalie jsem neviděla./ Doufám, že Chloe dorazí u nás alespoň na DVD, zaslouží si to. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $3,075,255Tržby Celosvetovo $11,702,642║ Dobrá práca, dobre vystavený thriller, kde je jediná vada a to Julianne Moore, tá vypadá už ked tak na starú babku, strašne je obstarnutá, človek potom aj verí príbehu že ju jej muž(Liam Neeson) podvádza. Amanda Seyfried opäť prekríva svojím pôvabom aj menšie neduhy príbehu. /65%/ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem už asi všemi možnými filmovými žánry dost omlácená a mám také už něco nakoukáno, ale tenhle snímek mi jako thriller nepřišel. Jde spíše o vztahové drama v jedné dokonalé rodině, kam se vloudily nebezpečné pochybnosti a začaly poklidný rodinný život nahlodávat. Film má pomalé tempo, ale postupně vygraduje. Bohužel konec mě nepřekvapil. Od začátku mi bylo jasné, kam to celé směřuje. Tak ženská v podání perfektní Julianne Moore musela být snad masochistka, když si podobné věci nechala vykládat. Co jako čekala? Amanda Seyfried už není jen hodná dceruška, která pobíhá, tančí a zpívá na řecké pláži. Neeson toho ke hraní moc neměl. Někde se objevil. Něco řekl a byl pryč. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi hluboké sugestivní dílo, které ve mě vyvolalo silné emoce. Skvělí herci, obzvlášť Julianne Moore se mi dost líbila, Amanda Seyfried sice působila občas nepřesvědčivě, ale to je fuk. Pro mě je tento snímek něčím, co má působivou emocionální myšlenku a ta hudba? dokud se nenaučím celý soundtrack na kytaru, tak nemám právo natáhnou brka. 85% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)
  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama