Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

21letý Max Thierot (syn Michael) je půvabný. 1) Snad mi ctěné čtenářstvo zde odpustí, že jsem do perexu svého komentáře o filmu, který se zabývá především vztahem mezi dvěma ženami (jde o čtyři kozy, píše s grácií komentátor F.W.Colqhoun) umístil mladého muže. On je totiž důvodem, proč jsem si film pustil. Jeho role není velká, ale člověk nemůže chtít vše, že._____ 2) Zbytek tohoto přímočarého snímku bez překvapení lze vyjádřit třemi výroky._____ Příležitost dělá zloděje._____ Posedlá zamilovaná._____ Nevěra je OK, pokud se do ní nezačnou montovat city. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek s výborným scénářem a brilantním obsazením. Zejména Amanda Seyfried je v roli "luxusní společnice" nádherná a úžasná. Závěrečný zvrat by se dal i tak trochu očekávat, ale stejně jsem do poslední chvíle přemítala nad tím, jestli je vlastně Chloe manipulativní mrcha s andělskou tváří, nebo dívka s dobrým srdcem, která to jen vzala za špatný konec. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Dobře fungující psychologické béčko, které je ale prodchnuto skrz na skrz podivnou skladbou obrazů, nepochopených motivací a konotací, nepočítám-li poměrně zásadní sdělení už v úvodu filmu, po kterém divákovi snadno dojde pointa a možná i celkové vyústění. Pomalejší tempo spojené s vlezlým pocitem nevěry filmu neskutečně sluší a i přes několik logických lapsů, pocitu televiznosti a nevygradovaného hloupoučkého konce se i tak jedná o solidní práci s děsivě psychotickou (v nejlepším slova smyslu) Amandou Seyfried. 7/10 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná film na pohodu, mě ale tyhle příběhy fakt moc nedostávají. Z mého pohledu se jedná prostě o dost slabý nevěrnický drama. Herecky je to dobře zvládnutý, ale celý ten příběh s tou pointou okolo rozhádaný tříčlenný rodinky a jedný děvky je takový dost divný a ačkoli zpočátku jsem ještě doufal ve zdárný vyústění, tak jsem se ho bohužel nedočkal. 45% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama