Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek s výborným scénářem a brilantním obsazením. Zejména Amanda Seyfried je v roli "luxusní společnice" nádherná a úžasná. Závěrečný zvrat by se dal i tak trochu očekávat, ale stejně jsem do poslední chvíle přemítala nad tím, jestli je vlastně Chloe manipulativní mrcha s andělskou tváří, nebo dívka s dobrým srdcem, která to jen vzala za špatný konec. ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Na Chloe jsem se těšila (trailer jsem viděla asi desetkrát) a je to vynikající film, skvěle obsazený (největší kus práce odvádí skvělá Julianne Moore, Amandě stačí jen zamrkat a má hotovo...:), ale superlativy končí u velkého finále, které vypadá jako scénáristova (v tomto případě scénáristky) útěk z rohu, kam ho příběh dohnal. Ale tahle historie už od začátku spěla k něčímu neštěstí...P.S: Francouzskou inspiraci Nathalie jsem neviděla./ Doufám, že Chloe dorazí u nás alespoň na DVD, zaslouží si to. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Poutavá psychologická hra s prvky thrilleru, ve které se Amanda Seyfried pomalu (ale jistě) vymaňuje ze stínu "té holky z mamma mia" a dokazuje, že je schopna vcelku obstojně zahrát i komplexnější postavu. Moje oblíbenkyně Julianne Moore taky nezklamala, Liam Neeson standard. Mé vůbec první setkání s Atomem Egoyanem. 70-75% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)
  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)

Reklama

Reklama