Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Redi 

všechny recenze uživatele

HULK vs Wolverine - *** byl fajn. | HULK vs Thor - řádná blbost. Jednou se to už i vypnulo, no ale nakonec to potom dohrálo dokonce, sám nevím proč. | ALE... mít takové animáče před, dejme tomu, sedmnácti lety, tak slintám blahem. Ale my měli kačery, gumídky, Toma & Jerryho... a za to bych neměnil. :) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor: tak Thor má svoj potenciál vždy, ale v animákoch od Marvelu je vždy nejako pozadu a aj dejová linka je vskutku zaujímavá..akciou sa nešetrí...ale proste táto kombinácia nie je pre mňa taká zaujímavá..za 2 Hulk vs. Wolwerine: Wolwerine je borec, narozdiel od Thora..hláškuje, je fajn...a táto kombinácia je omnoho lepšia a priamočiarejšia...a prišiel aj Deadpool čo pridáva dosť na príbehu...vynikajúca druhá časť..jasné za 4 Hulk som nikdy nemal moc rád...ale v kombinácii s Wolwerinom sa mi páči...celkovo za 3 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč vlastně na tohle koukám, když jediné superhrdinské animované filmy, které mě doposud zaujaly, jsou ty v Lego provedení. Film je rozdělen na dvě části. První je "Hulk Vs. Thor" a druhá "Hulk Vs. Wolverine". V první jde jen o to, že Loki přivede do Asgardu Hulka, aby dostal za vyučenou. Tedy Loki, aby dostal za vyučenou. V druhém případě, což je rozhodně lepší část, sledujeme Wolverina, jak je vyslán na misi chytit Hulka, ale místo toho se dostává do kontaktu s minulostí. Hezká animace, sem tam celkem krvavé, jinak ale prostě komiksová klasika. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Povedená mela. Dva půlhodinkové příběhy, které trošku rozšiřují pojetí hulka a staví ho na stranu "zla". Část s Wolverinem považuju za lepší, takovou chlapáckou, protože Wolverine je krutopřísný a nechce si nic nechat líbit, stejně jako hromotluk Hulk, který zas jenom bije a bije. Takže jejich střet byl fakt chutný. V části s Thorem mě i za tu půlhodinku trošku vadilo, jak je Hulk strašně nepřemožitelný a přitom je až nezdravě vidět, jak je vypatlaný, ale oukej. Jako celek zábavné, zběsile akční a všechny fans to určitě potěší. Stejně jako mě. Je to takový bonus do světa Marvelovek. V hrané verzi něco podobného asi není možné, takže díky za animované filmy, které si něco podobného můžou dovolit! :). ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Dvojice animovaných filmů Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine potvrzuje kvalitu, kterou se v poslední době můžou chlubit filmy „nakreslené“ podle komiksů. Příběhy o střetu nezničitelného Hulka se severským bohem Thorem a drsným mutantem Wolverinem se šikovně odkazují na své předlohy. Čtenáři budou spokojeni. Zatímco v mýtickém Asgardu si to Hulk postupně rozdá s osazenstvem celého Thorova království, Wolverine ho neúmyslně seznámí s partou z projektu Weapon X. Je třeba dodat, že hostující Deadpool se zvlášť povedl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama