Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.6.2010 ~ Standardní příběh o tom, kterak se na průměrného klučinu usmálo štěstí ztělesněné jako blonďatá kráska. Z plakátů tak i s tímhle nastíněním děje šlo vyčíst, že to bude další romanticko-komediální teen pitomost. Kupodivu to ale tak úplně pitomé není i když oproti současným zvykům jde o mnohem méně humusácky zabalené klišé. ~ Kirk pracuje jako letištní ochranka a s přítelkyněmi nemá moc štěstí. Popravdě není typ, na který by se holky lepili jak mravenci na bonbón. Nízké sebevědomí a nezkušenost z něj tak v oblasti vztahů dělají outsidera. Jednou si takhle nechá při letištní kontrole v hale mobilní telefon jakási sličná blondýnka, Kirk jí chce telefon vrátit, ale už je pozdě a tak je pozván na večírek, který právě Molly (mimochodem, je to Molly, kdyby někdo nepostřehl, kde se tu to jméno vzalo - napsal jsem ho sem, protože se jedná o Molly...) pořádá. Je to její práce, pořádá reklamní akce, večírky, párty, svatby... Molly má naopak za sebou několikero vztahů s úspěšnými krásnými a sebevědomími... hajzly. A Kirk jí tak padne do oka. Jak ale takový outsider, jako Kirk, dokáže okouzlit někoho tak okouzlujícího, jako Molly? Díky sobě a svým třem přátelům z letiště. ~ Ano, je to klišé, celý ten příběh, ale nesnaží se to být třeskutě nuceně vtipné a u vtipů jsem si nevšiml, že by byly nechutně fekálního typu. A to tenhle film od ostatních odlišuje. Nešuká se, neprcá se, nejezdí se přes státy kvůli "šuku", furt se o tom nemluví, nemočí se, neprdí se, nekálí se... Kirk chce jen okouzlit dívku u které nechápe, že se jí právě on líbí. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Začátek se tvářil jako tuctová teen komedie, ale hned další minuty už hovořily jinak. Vyklubal se z toho hrozně příjemný snímek, kde se na úspěchu podílel vedle scénáře i skvělý casting a výkony. Hlavně Baruchel byl pak jeden z největších sympaťáků, které jsem za poslední dobu na obrazovce viděl. On nehraje přitroublého idiota, ale rozpačitého kluka bez sebevědomí a jeho spojení s kráskou Eve nepůsobí vůbec tak nuceně, jak by se mohlo čekat. O sebedůvěře je pak tahle komedie především a humor je mixem solidní zábavy v podobě seznámení s rodiči, i peprnějším fórů. Kéž by se takhle milých komedií na úrovni točilo víc. Alternativou snímku je podobná Sexbomba od vedle. Alternativa: Girl Next Door. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento film je trošku iná liga, ako ostatné, ani nie tak príbehom, ale hlavným hrdinom, ktorý sa nie len správa ako dement ale aj tak vyzerá. No musím priznať, že Baruchel sa mi na tu rolu hodil a keď som videl Alice Eve, tak som mu trochu aj začal fandiť. Nie že by som nevedel ako to skončí, skôr som mu začal fandiť pretom, aby som sa nenudil a keď som si zvykol na to, že tento film bude skutočne o dementnom týpkovi nič iné mi ani neostávalo. Nakoniec sa s toho vykľul celkom sympatický film s dobrým soundtrackom. 80% - 4* ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama