Reklama

Reklama

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (535)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě teda velký zklamání, čekal jsem, že ten film prostě bude odsejpat a příběh bude mít nějakou hlavu a patu, ale to jsem se skara seknul, protože tady jde jen o to, že Colin Farrell dělá drsňáka, tuhle někoho seřeže, tamhle se pohádá nějakým bossem nebo pokecá s houmlesákem a to je asi tak všechno a stěžejní linie s Keirou tomu jen tak přicmrndává a v podstatě tu nemá těměř žádnej význam, no a k trapnýmu závěru se snad nemá cenu ani vyjadřovat, ten jen tučně podrthnul všechno, co tady Monahan posral. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Buď to měla být další jednoduchá a čistá gangsterka, kterých je dneska na plackách kopec, nebo to měla bejt komedie o napravenym gangsterovi, kterej dostane po návratu z lochu na starost rozmazlenou, na pěst zralou pipku, kterou postupem času usměrní a třeba i přefikne. Ať už by si tvůrci vybrali tak nebo onak, pořád by to byl určitě lepší výsledek, než jakým tenhle splácanej guláš bez formy je. 40% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jednou větou bych Londýnského Gangstera mohl definovat jako děsná nuda. Za celou dobu jsem nepochopil, o čem ten film vlastně je. Knihu jsem samozřejmě nečetl. Ve filmu nebyla ani pořádná přestřelka, aby diváka navnadila. Tři hvězdičky si film zaslouží jen kvůli Colinu Farrellovi a Keiře Knightley, bez nich byla to byla ještě větší slabota, hold angličani...45% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"IF I CAN POISON A PRODUCER WITH HIS OWN QUAALUDES, I SHOULD SAY I'M EQUAL TO JUST ABOUT ANYTHING." ------------- Mám rád tie ofinky, tu ich bolo dosť, mám rád Colina & Keiru, tu boli obaja, nemám rád Londýn, Ritchieove počiny a ani deriváty utvorené z nich, zvládol som. Sterilný rutinný priemer, ktorý vôbec ničím neprekvapí, dialógy bez šťavy, Monahan teraz píše Cocaine Cowboys, ak to bude také suché a nudné ako tu a v jeho neskorších výtvoroch, tak sa obesím. Antagonista Winstone – slabý ako čaj. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Londýnský gangster, jak se na správného recidivistu sluší, ukradl náměty z hromady filmů a pak je bez slitování zabil mizerným zpracováním. Musím se přiznat, že tu třetí hvězdu jsem si spíš vymyslel, protože mě baví sledovat Keiru i Colina, ač jsem poněkud rozpačitý z toho, že jakýsi filtr obrazovky ke mně odmítl propustit jakýkoli náznak jiskření mezi nimi. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 19. června 2010 v Londýně, Hammerwoodském parku a v Los Angeles. (Kuzmik)

Související novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (více)

Reklama

Reklama