Reklama

Reklama

Obsahy(1)

White Crane, biely mních, sa snaží pomstiť smrť svojho učiteľa bojových umení Wudang. Na svojej ceste sa infiltruje do shanghaiského podsvetia, kde stretáva speváčku z New Yorku a jej mafiánskeho šéfa. Aby pomstil svojho majstra, musí balansovať na hrane zákona a bojovať o holý život... (oficiální text distributora)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Sprostost. Carradine. O nom pochybujem, ze vobec nejake kung-fu ci hocijake umenie ovlada. A ostatne, ani nechapem, jak sa mohol preslavit ako fighter. Vsak pokial ja viem, tak znamym sa stal jedine zo serialu Kung Fu. Mimochodom, povodne v nom nemal ani hrat on. Bol to vymysel Brucea Leeho, ten tam aj povodne mal hrat. Vinou produkcnych studiovych hier bol vsak nakoniec vysachovany a dosadili tam hentoho belocha Carradina. Vraj bol priatelskejsi pre predpojatych a zakomplexovanych amikov.

 

V tomto filme nie je ani suprova akcia, ani nejak extra pribeh. Hlavne sa keca, keca a keca. Za pozornost stoji akurat tak Osric Chau v ulohe Lang Hana. Inak sprostost. Ploche charaktery, kecy a kecy. Totalny blabol a sklamanie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

ten film by měl mít podle markízy skoro 3 hod, imdb i čsfd hovoří o polovině, tak to neházejte do BUGs :) prostě chyba v matrixu...

Reklama

Reklama