Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Otřepaný motiv, který měl být zřejmě podán originálně a neotřele .. banda výrostků určených k porážce se potkává se svým osudem v podobě šílence, který se rozhodl s nimi hrát hru Zabij nebo budeš zabit a tímhle bohužel končí veškerá inovace a tak se před námi odvíjí tuctový příběh skupinky uřvaných děcek s šablonovitými charaktery, která se nevynalézavě ztenčuje a vy od začátku tušíte, kdo asi tak zůstane poslední...nechci spoilerovat, ale ano, přesně tihle to budou...Hra na vraha je prostě ničím nevynikající tuctový slasher. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Človeku stačí jeden pohľad na názov a obsah filmu, a hneď mu je jasné, že dorastenci si na chatke budú užívať trošku inú zábavu, ako pôvodne plánovali. Škoda len toho totálne prevareného nápadu, lebo scenárista sa s dorastom nesral a nechal ich pekne jedného za druhým miznúť zo sveta, ako drevo v rozpálenej peci. Taktiež tvrdenie „Priateľ je človek, ktorý vždy stojí pri mne, ktorý má ma rád a na ktorého sa môžem spoľahnúť“, dostáva značné trhliny. Ináč len ďalší slasher do počtu. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Redukce populace teenagerů trochu jinak:). Místo, aby utíkali před magorem ozbrojeným nožem, mačetou, motorovkou nebo čímkoli jiným, zvládají svojí vzájemnou likvidaci velmi dobře sami. Nápad je to velmi nosný a mělo to šanci nabídnout originální a nenudící zábavu. Jenže se to moc nepovedlo... Ta parta, o jejíž životy usiluje psychopat snažící se dokázat, že zabijákem může být každý, je úděsně nesympatická a po celou dobu mi bylo vlastně jedno kdo koho zabije a kdo to nakonec přežije. Psychologie postav je taktéž místy hodně nedomyšlená a jednotlivci se tak někdy chovají opravdu hloupě. Navíc jsem za celou dobu sledování nezaznamenala, že bych byla jen na okmažik napjatá. Je to škoda, potenciál to mělo... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, jak se dalo čekat. GodComplex má ve svém komentáři úplnou pravdu jak co se týče vykrádání jiných filmů a omílání otřepaných klišé, tak částečně i v hodnocení castingu. Proč částečně? Holky se mi totiž celkem líbily, ale jinak si v ničem nezadaly se svými partnery - až na jednu čestnou výjimku sebrankou sobeckých kriplů v čele s "pánem domu". Pointa je celkem slušná, ale to je tak vše, slabší průměr. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pri mojom prvom pozretí sa mi film Kill Theory celkom páčil, po druhom som už mal zmiešané pocity, ale stále som tie 3 hviezdy nechal aj keď len s prižmúrením okom. Po treťom (pre mňa povinnom) sa už ale tomuto filmu vyhýbam. Divím sa ľuďom, čo dali štyri hviezdy alebo viac - tá primitívnosť, debilita filmu ale aj trápne "herecké výkony" tu bijú tak do oči. Ani ten dej/zápletka nie je v ničom nová alebo nejak geniálna - filmov s podobným námetom je aj bolo viac a možno aj 2x kvalitnejších. edit (24.8.2018): Znovu to hodnotenie mením - Hra na vraha si nezaslúži ani tú druhú hviezdu. Proste nie. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama