Reklama

Reklama

Devojacki bunar

  • USA Maidens Well
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Srbsko, 2008, 12 min

Režie:

Marko Backovič

Obsahy(1)

Pět mladých dívek vyráží strávit menší dovolenou do chatky ležící na samotě. Nalézá se blízko místa zvaného Panenská studna. Zde se v minulosti odehrálo několik brutálních vražd mladých dívek, ale vrah nebyl nikdy dopaden. Na každé legendě je však pravdy trochu a tajemný zabiják skutečně existuje. Nyní má šanci rozšířit svou sbírku trofejí a dívky se zdají být lehkou kořistí... (SOLOM.)

(více)

Recenze (9)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času... Ještě že měl tenhle srbský kousek je 12 minut, být o něco delší, tak se snad ani nedodívám... Marko Backovic se očividně snažil natočit vtipný, krátkometrážní slasher, ale vyšla mu z toho jen nudná, zoufale trapná kokotina... Nevím, ale nechtěně zaseklá sekyra do stromu, vrah močící do auta nebo stříkání mateřského mléka do ksichtu (masky) vraha mi moc vtipné nepříjde... No, spíše mi to nepříjde vtipné vůbec... Sračka... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela hnusnej film. Tedy rozuměj dost špatnej. Tenhle Srbskej výblitek je prakticky k nekoukání. Nejen že kamera je extrémně špatná ale třeba ten pokus o humor s opakujícím se smějícím idiotem je trapnej. Ukradená scánka z Deliverence tomu nepomůže a vraždy už vůbec ne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento amatérský snímek je jedním z mých prvních setkání se Srbskou distribucí. No a moc nadšený teda nejsem. Snímek má obyčejný, ničím zajímavý scénář jenž stojí pouze na sprosté mluvě hlavních hrdinek. Děvčata se rozhodně nestydí a z úst vypouštějí jednu perlu za druhou. Nepotřebujete ani české titulky, nebo snad dabing aby jste poznali nejsprostější české nadávky začínající na P popřípadě K. Nic jiného totiž v celém filmu ani není zajímavé. První polovinu snímku totiž sledujeme jízdu autem a záběry, které se pořád opakují. Stačí si povšimnout, že kolem jedné cedule projede auto třikrát za sebou. Při jízdě se dozvíme o jakémsi vrahovi, který zabíjí mladé dívky. Humorná část příběhu se dostaví ve chvíli, kdy se na scéně objeví vrah v gumové masce otce Fura. Ozbrojen několika sekyrami začne dívky zabíjet pěkně jednu po druhé. Jeho řádění nikterak originální není, ale jasné že ve svém řemeslu je pěkný zelenáč. Dívky těsně před smrtí zažijí i několik humorných okamžiků. Ať už jde o stříkání mateřského mléka z bradavek, nebo setkání s divokými šelmami. Tyto záběry si tvůrci vypůjčili z nějakého dokumentárního snímku. Podívat by jste se na Devojacki bunar měli jen v případě, že nemáte nic lepšího na práci. Stačí však vidět jen jednou a nikdy více. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až si pořídíte vlastní kameru, vy se radostí ožerete na sračky a rozhodnete se natočit vlastní film, dopadne to nějak tahle. Logiku ani děj tenhle film nemá, ale nedá se mu upřít, že mě místy i pobavil (scéna z leopardem, fakt, že se první oběť, prchající lesem před chlápkem se sekerou stihne během jednoho střihu kompletně celá převlíknout, vrah pohupující sekerou omylem zaseknuvší sekeru do stromu). A ty holky, i když nic moc nepředvedou (po všech stránkách), jsou docela fajn, takové neherecky strašně herecké. Na jedno shlédnutí to snad i pobaví, ale nedovedu si představit někoho, kdo se na to koukne dvakrát po sobě. Má to ale výborné úvodní titulky. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Co to jako bylo? ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď to mala byť paródia na horory, dalo by sa to prijať, ale toto je nechutný a vulgárny trapas. Je to jeden veľký zvierací trus, ktorý ma už po pár minútach otravoval tou stále sa opakujúcou lacnou hudbou. Koniec je absolútny trapas. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa chcete baviť a v rámci žánru nieje nič po ruke, točte na vlastnú päsť. A môže to vyzerať aj takto. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To teda bol kratas a k tomu nie moc vydareny. Ta maska vraha bola skor k smiechu, alebo to mal akoze tak vypadat v skutocnosti vrah? Najviac ma pobavil ten utok s materskym mliekom, nechapal som, co to malo znamemat. he he Este stastie, ze to bolo kratke, lebo ak by to bol dlhy film tak by ma to vobec nebavilo. ()

Reklama

Reklama