Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já prostě na ty Jackass nedám dopustit. Chápu zdejší odpady a negativní reakce, ale do mého retardovaného vidění světa banda Johnnyho Knoxvilla zapadá přesně jako prdel Steva-O na bungee hajzl. Smál jsem se celou dobu, až mě bolelo břicho. Třetí film se bezpochyby vyrovná svým předchůdcům a dokáže mě opakované parádně pobavit. 100% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Máme tu další várku zvráceností od těch největších idiotů na zemi. Tentokrát se mi to zdá lehce umírněnější ale zase je tu 3D! Což u tohohle filmu dokonale sedlo. Film jsem viděl už asi 3x protože takováhle dokonalost se jen tak nevidí. U jedné taškařice se mi navíc docela solidně zvedl kufr. Navíc se tu přidala naprosto dokonalá hudba. Jediné co mě štvalo že to skončilo tak brzy:-) ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první (a ano - současně poslední) setkání s týmem Jackass. Každému podle jeho chutí, ale já tohle považuju za absolutní dno humoru a zábavy. Skoro abych si teď začal vážit nováckých estrád. Johnnyho Knoxvilla a celou tu jeho bandu existencí nechci nikdy potkat, hnusí se mi naprosto z podstaty věci. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tuhle partičku téměř uctívala, jako největší borce. Dneska jsem drobet zklamaná. V devadesáti minutách jsem měla pár záchvatů smíchu, ale ty střídaly chvíle, kdy to bylo totálně suchý. To, jak se partička každému pádu a pšouku směje, mi připadalo jako náznak silný drogový závislosti, jenže nejspíš to bude jen tím, že se fakt výborně baví. No, aspoň někdo…. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama